ΕΑΠ: Νέος κύκλος αιτήσεων για τα μεταπτυχιακά προγράμματα

Από neolaia.gr Team 9 Δεκεμβρίου 2016

ΕΑΠ

Τα νέα μεταπτυχιακά εγκαινιάστηκαν το 2016 στο πλαίσιο μίας ευρύτερης νέας προσέγγισης που υιοθετεί το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με σκοπό την πλήρη αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του, περιλαμβανομένης της διεύρυνσης του θεματικού αντικειμένου που μπορούν να επιλέγουν οι φοιτητές στο ανανεωμένο πρόγραμμα σπουδών.

Οι υποψήφιοι φοιτητές καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα έως τις 8 Ιανουαρίου 2017, με την έναρξη των μαθημάτων να έχει οριστεί για την Άνοιξη 2017 (εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2016-17).

Ο νέος κύκλος αιτήσεων εξελίσσεται παράλληλα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΕΑΠ για αιτήσεις σε επιπλέον 24 μεταπτυχιακά προγράμματα, καθώς και 6 προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα, με το κλείσιμο της πύλης αιτήσεων για τα συγκεκριμένα προγράμματα στις 20 Δεκεμβρίου.

Ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΑΠ (www.eap.gr). Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων είναι η 8η Ιανουαρίου 2017.

Δείτε όλα τα διαθέσιμα μεταπτυχιακά προγράμματα εδώ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486