O 19χρονος B-Boy Issei είναι ο καλύτερος break-dancer στον κόσμο!
Ο Issei θριάμβευσε στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull BC One στην Ιαπωνία έναντι του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Hong 10, ο οποίος είναι 12 χρόνια μεγαλύτερός του!

Ο Issei θριάμβευσε στον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull BC One στην Ιαπωνία έναντι του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Hong 10, ο οποίος είναι 12 χρόνια μεγαλύτερός του!

«12 χρόνια; Αυτό είναι πάνω από μία δεκαετία εμπειρίας στο breaking την οποία δεν έχω!» είπε ο Ιάπωνας B-Boy, Issei Hori τη στιγμή που κατέβαινε από τη σκηνή από του Παγκόσμιου Τελικού του Red Bull BC One στη Nagoya. «Αυτή η διαφορά ηλικίας, λέει πολλά», δήλωσε ο ίδιος, ενώ ακόμα ήταν ιδρωμένος από την τελική 1-on-1 αναμέτρηση ενάντια στον Kim Hong-Yeol, τον Κορεάτη χορευτή που είναι γνωστός ως Hong 10. «Το κίνητρό μου ήταν μεγαλύτερο, λόγω της διαφοράς ηλικίας».

AP-1QC1XNKSD1W11_Judges

Όπως ο επίσης Ιάπωνας Taisuke Nonaka, ο Issei προέρχεται από το νησί Kyushu της νότιας Ιαπωνίας. Και όπως έγινε και με τον Taisuke, το κοινό στο Aichi Prefectural Gymnasium, φώναζε το όνομά του σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. «Ήταν καταπληκτικά» λέει ο Issei, μιλώντας γρήγορα στα Ιαπωνικά. «Ο κόσμος ήταν τόσο υποστηρικτικός και αυτό είναι το μεγαλύτερο show στο οποίο έχω συμμετάσχει. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος».

Ο Hong 10, ο οποίος είχε αναδειχθεί νικητής το 2006 και το 2013, είχε διαφορετικά συναισθήματα για τη βραδιά. «Είμαι λυπημένος» είπε ταπεινά, βλέποντας τον τρίτο τίτλο να γλιστρά μέσα από τα χέρια του. «12 χρόνια; Με σοκάρει. Μεγαλώνω… το breaking είναι δύσκολο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας προφανώς αλλά πρώτα πρέπει να χρησιμοποιούμε το σώμα μας. Πρέπει να βρω ένα τρόπο να βελτιώσω τον εαυτό μου.»

AP-1QC339TVS1W11_B-Boy_Soso

«Ο Issei είναι καταπληκτικός. Μάχεται κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία του. Έχει ρυθμό και τεχνικές γνώσεις. Η ενέργειά του είναι καλή. Είναι ο καλύτερος ανάμεσα στα νέα ταλέντα του breaking και ίσως και ανάμεσα στους παλαιότερους».

Συνολικά 16 B-Boys από 12 χώρες, βρέθηκαν στη Nagoya, για να πάρουν μέρος στον μεγάλο τελικό του Red Bull BC One, αφού είχαν διακριθεί σε προκριματικούς σε όλο τον πλανήτη. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και τρεις πρώην παγκόσμιοι πρωταθλητές, ο Νοτιο-Κορεάτης Hong 10 που έφτασε στον τελικό με τον Ιάπωνα Issei, ο Βραζιλιάνος Neguin που αποκλείστηκε από τον Πορτογάλο Bruce Almighty και ο Αμερικανός Victor που αποκλείστηκε από τον Ιάπωνα Nori.

Ο Παγκόσμιος Τελικός είναι διαθέσιμος σε replay στο Red Bull TV!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;