Μην εγκαταλείπεις τα όνειρα σου!
Μην εγκαταλείψεις ποτέ. Τα όνειρα μπορούν να κατακτηθούν , όση λάσπη και αν πέσει πάνω τους. Γιατί η αλήθεια, η ευαισθησία και η προσπάθεια στο τέλος πάντα νικούν!

 

a7c32a364839d7409a6173ec5e2b740a

To άρθρο είναι της αναγνώστριας μας Μαρίας Σκαμπαρδώνη 

Τα όνειρά σου να τα φροντίζεις, να μην τα ξεχνάς ποτέ. Μην αφήνεις τους άλλους να σε πείθουν ότι δεν μπορείς να τα αγγίξεις. Μην τους ακούς, περιγράφουν τη δική τους ατολμία να τα κυνηγήσουν. Τα όνειρά σου να τα ντύνεις, να τα φροντίζεις, να τα πιστεύεις. Και να τα αγαπάς. Γιατί έδωσαν νόημα στο είναι σου. Γιατί εξαιτίας τους χτύπησες πόρτες που δεν άνοιξαν, αλλά σε δυνάμωσαν. Γιατί σου έδωσαν ένα στόχο και εκεί στηρίχθηκες όλες τις φορές εκείνες που έκλαιγες γιατί πίστευες ότι η ζωή σου δεν έχει νόημα ή σκοπό.
Τα όνειρά σου είναι φωτιά που μέσα σου ποτέ δε σβήνει. Είναι εκείνη η ελπίδα ότι αξίζει να προσπαθείς ακόμα και όταν γύρω σου έχουν γκρεμιστεί, δεν πειράζει. Εσύ μπορείς να φτιάξεις παλάτια ακόμα και μέσα από συντρίμμια, αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου. Μη σε πληγώνουν οι αντιρρήσεις και οι ειρωνείες των άλλων, όταν δουν ότι πέτυχες θα μετανιώσουν. Αλλά δεν πρέπει να αγωνίζεσαι για να αποδείξεις τίποτα σε κανένα, μόνο σε σένα το οφείλεις. Στον εαυτό σου, στην ψυχή σου που μετράει τόσες και τόσες πληγές.
Μην τα εγκαταλείψεις ποτέ, σε καμία καθημερινή ρουτίνα και σε κανένα φόβο που σε πνίγει. Γιατί όσο και να τα θάψεις μέσα σου, σα δικαστής θα ξυπνήσουν μία μέρα και θα ζητήσουν λόγο. Και θα μετανιώσεις. Και θα προτιμάς ακόμα και εκείνη την αποτυχία, από την αμφιβολία και τη σιγουριά μίας ολόκληρης ζωής. Μην τους κάνεις τη χάρη. Όσο και αν προσπαθούν να στα στερήσουν.
Τα όνειρά σου βρίσκονται στο μέλλον. Και σε περιμένουν.  Ίσως χρειαστεί να κοπιάσεις, να στερηθείς για λίγο, να προσπαθήσεις. Αλλά όταν τα αγγίξεις θα νοιώθεις πλημμυρισμένος από ευτυχία. Γιατί επιτέλους τα κατάφερες! Γιατί η δική τους ομορφιά ξεπέρασε κάθε ασχήμια. Και τότε ,επιτέλους, θα ξεκουραστείς, θα είσαι έτοιμος πια να χαρείς τους κόπους σου.
Μην εγκαταλείψεις ποτέ. Τα όνειρα μπορούν να κατακτηθούν , όση λάσπη και αν πέσει πάνω τους. Γιατί η αλήθεια, η ευαισθησία και η προσπάθεια στο τέλος πάντα νικούν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2