10 λέξεις του ερωτικού λεξικού που δεν ήξερες!
Οι λέξεις με τις οποίες μπορεί κανείς να περιγράψει την σεξουαλική πράξη και της παραμέτρους της είναι αμέτρητες, ωστόσο, μερικές ήταν υπερβολικά περίεργες για να τις προσπεράσουμε!

sex education

Οι λέξεις με τις οποίες μπορεί κανείς να περιγράψει την σεξουαλική πράξη και της παραμέτρους της είναι αμέτρητες, ωστόσο, μερικές ήταν υπερβολικά περίεργες για να τις προσπεράσουμε!

Αν το σκεφτείς, πλέον θα μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μπροστά στους φίλους σου και να φανείς απίστευτος γνώστης του θέματος.

Αμπλουτοφιλία

Έντονη ερωτική διέγερση ή ικανοποίηση που βιώνει ένα άτομο όταν κάνει ντους ή μπάνιο. Αυτό που μπαίνεις στο ντους και ξεχνάς να βγεις; Αυτό. Σύμφωνα με μία έρευνα, το έχει το 90% των γυναικών. Αμπλουτόφιλες, όλες.

Ακωμοκλιτικός (acomoclitic)

Aυτός που έχει λατρεία στα άτριχα γεννητικά όργανα. Το αντίθετο του τριχόφιλου.

Ακροφιλία

Φετίχ στο σεξ σε ψηλά μέρη, όπως βουνά ή στέγες.

Κανδαυλισμός

Το να επιδεικνύει κάποιος τη σύντροφό του σε άλλους κυρίως μέσα από φωτογραφίες. Όρος που πήρε το όνομά του από τον μυθικό βασιλιά της Λυδίας Κανδαύλη, ο οποίος είχε το βίτσιο να επιδεικνύει κρυφά τη γυμνή γυναίκα του στον υπηρέτη του.

Καλλίπυγος

Η γυναίκα που διαθέτει εξαιρετικά καλοσχηματισμένους γλουτούς.
Χημικός ευνουχισμός

Φαρμακευτική αγωγή που περιορίζει την υπερδραστήρια λίμπιντο του σεξομανή άντρα. Χορηγείται κυρίως σε όσους έχουν διαπράξει σεξουαλικά εγκλήματα.

Foot Job

Όταν η ανδρική κορύφωση γίνεται ανάμεσα σε ένα ζευγάρι γυναικεία πόδια. Ως γνωστόν η ποδολαγνεία είναι το δημοφιλέστερο φετίχ εκεί έξω.

Τσόκερ

Το σφιχτό κολάρο που φοράει ο/η υποτακτικός/η στο BDSM.

Devil’s Threesome

Ερωτικό τρίο με δύο άντρες και μία γυναίκα.

Ντιπολδισμός

Η επιθυμία για spanking, δηλαδή για χτυπήματα με την παλάμη στα οπίσθια ως τιμωρία κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Σύμφωνα με το ψυχαναλυτικό μοντέλο του Sigmund Freud, το ερωτικό spanking σχετίζεται με το ξύλο κατά την παιδική ηλικία. Ο Ντιπολδισμός έχει πάρει το όνομά του από έναν Γερμανό δάσκαλο, τον Andreas Dippold, που το 1903 χτύπησε μέχρι θανάτου έναν μαθητή του.

Παραφιλία

Εκφράσεις της ανθρώπινης σεξουαλικότητας που χαρακτηρίζονται από σεξουαλική διέγερση που προκαλείται από ενέργειες ή καταστάσεις που δεν σχετίζονται άμεσα με τον συνηθισμένο τρόπο σεξουαλικής συνεύρεσης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
  
 0