Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Τοξότη και Εβδομαδιαίες προβλέψεις
Καρμική Νέα Σελήνη, με όνειρα και ουτοπίες Από την Λίλιαν Σίμου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Καρμική Νέα Σελήνη, με όνειρα και ουτοπίες Από την Λίλιαν Σίμου

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται λίγο πριν το τέλος του μηνός, στις 29 Νοεμβρίου στις 14.18, είναι φωτεινή, λαμπερή, αλλά με έντονες ρομαντικές και ονειρικές πινελιές.

Θεωρώ, όπως ήδη έχω αναφέρει στο παρελθόν, πως το φεγγάρι στον Τοξότη, προσδίδει ευεξία, χαρά και ψυχική ανάταση. Υπάρχει μία έκδηλη αισιοδοξία, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές.

Ωστόσο, αυτή την φορά, χρειάζεται προσεκτική προσέγγιση στις λεπτομέρειες της νέας φάσης της Σελήνης, αφού ο Ποσειδώνας τετραγωνίζει τον Ήλιο και τη Σελήνη και μπορεί να έχουμε μία υποκειμενική ή πολύ ονειρική οπτική στα γεγονότα που ακολουθούν.

Ας δούμε τις λεπτομέρειες…

 

Η Νέα Σελήνη είναι φωτεινή στο ζώδιο που σχηματίζεται, αλλά παράλληλα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να μην αντιληφθούμε ένα πρόβλημα προσωπικό, είτε οικογενειακό που υποβόσκει αυτή την εποχή και προκαλεί αβεβαιότητα και μία πλαστή εικόνα της προοπτικής των ημερών.

Επηρεασμένοι από προσωπικές αδυναμίες, ας θωρακιστούμε απέναντι σε ιδιοτελείς ή σε εκείνους που θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν τα συναισθηματικά μας κενά.

Περισσότερο ευάλωτοι θα είμαστε προς εκείνους που αισθανόμαστε συμπόνια, λύπη, έρωτα, ή προς εκείνους που φαίνονται αδύναμοι και ταλαιπωρημένοι.

Η «εικόνα» που παρουσιάζουν οι άνθρωποι που μας πλησιάζουν, δεν είναι σαφής και πρέπει να αποφύγουμε την εξιδανίκευση.

Οι προσδοκίες μας στέφονται από ουτοπικές πινελιές και δεν μπορούμε εύκολα να έχουμε την σαφή εικόνα των στόχων.

 

Η Νέα Σελήνη, σχηματίζει ταυτόχρονα τετράγωνο με τους Δεσμούς της, έχοντας στον Ν. Δεσμό τον Ποσειδώνα. Αυτό υπογραμμίζει την ανάγκη να γίνουμε ρεαλιστές, να αναλύουμε τις λεπτομέρειες, να αποφύγουμε την υπερβολή ή την επανάληψη λαθών. Η προσγειωμένη εκτίμηση των γεγονότων, θα μας θωρακίσει από το παρασυρθούμε στις ίδιες θολές καταστάσεις, ή στις παραπλανητικές ιδέες που γοητεύουν αρχικά, αλλά αποδεικνύονται ψεύτικες στο τέλος.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σχηματίζει τετράγωνο ακριβείας προς τον Ουρανό, και μοιάζει με μία συναισθηματική κρίση απέναντι στην σκληρότητα ή την επιφύλαξη που πληγώνει, δεσμεύει, παρεμποδίζει την χαρά και την πληρότητα.

Συντηρητικές ιδέες, στεγανά στις σχέσεις, εγκράτεια, ψυχρότητα, κάνουν την ζωή μας δύσκολη. Σπάμε τα δεσμά τους και προσπαθούμε να αλλάξουμε στάση. Εξ άλλου, η Αφροδίτη σχηματίζει παράλληλα εξάγωνο προς τον Χείρωνα, κατά συνέπεια, υπάρχει τρόπος θα επουλώσουμε το συναισθηματικό τραύμα.

 

Το σημαντικό τετράγωνο του Δία προς τον Πλούτωνα http://astrolife.gr/dias-tetragono-ploutona/, προσθέτει την πινελιά του, όπως ήδη αναφέρθηκε στο ειδικό αφιέρωμα: Σχέσεις, συνεργασίες, άνθρωποι απλά που συμπορεύονται σε μία περίοδο της ζωής μας με μας, μπαίνουν στο «παιχνίδι» αυτό, σε ένα διαρκή αγώνα κυριαρχίας ή εξάρτησης. Πίσω από τα νήματα, οι έχοντες επιρροή σε ένα ευρύτερο πεδίο.

 

Με τον ωροσκόπο στον Κριό και σε τρίγωνο προς τη Νέα φλογερή Σελήνη, μία νέα αρχή θα μας ενθουσιάσει σε πρώτο βαθμό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις λεπτομέρειες που περιέγραψα.  Δεν αποκλείεται να επιλέξουμε ένα νέο χόμπι, μία νέα ασχολία, ένα στόχο που θα φλογίσει τα επόμενα βήματά μας.

Σημαντική βοήθεια φέρνει ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, Άρης, στον Υδροχόο, σε τρίγωνο προς τον κυβερνήτη της Νέας Σελήνη, Δία, στον Ζυγό.

Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε ισορροπία, ισοζύγιο στα θετικά και αρνητικά, εκλογίκευση και συνεννόηση, αν δεν μας παρασύρει η προσδοκία του ονείρου και του ρομαντισμού μας.

Δράση καινοτόμα, μαχητικότητα για κατακτήσεις, για ό,τι θεωρούμε αξιόλογο και σημαντικό. Στοχεύουμε σπάζοντας τα δεσμά της εικόνας, αντιδράμε!

Η όψη αυτή μάλιστα, στηρίζει την συλλογική δράση, την εναρμόνιση με ανθρώπους του ιδίου πνεύματος, της ίδιας αντίληψης.

 

Μάχη λοιπόν για τα ιδανικά μας, νέες σπίθες στους στόχους, αγάπη για ανακαλύψεις και αναζητήσεις… αλλά και προσεκτικές επιλογές όσων μας γοητεύουν, για αποφυγή πλάνης.

 

 

 

 

 

Οι συμβουλές για την Νέα Σελήνη του μήνα, με τα θετικά και αρνητικά για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο

 

Κριός

+ Σχεδιάζετε με προγραμματισμό και μεθοδικότητα τους στόχους που αφορούν είτε σπουδές, είτε τα επαγγελματικά σας. Τα οικονομικά σας θα έρθουν σε ισορροπία, μέσα από προσεκτικές κινήσεις ή διαπραγματεύσεις. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις, αφού δοθούν κάποιες εξηγήσεις στα σημεία που διαφωνείτε. Μετά από κάποιες συζητήσεις, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα, αναζωπυρώνοντας το πάθος και δημιουργώντας καλές προοπτικές για το μέλλον.

-Μία νομική υπόθεση δεν ευνοείται αυτή την εποχή και θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε ίσως έναν ειδικό για δεύτερη φορά. Μία πλάνη δικαστική μπορεί να περιπλέξει το θέμα σας.  Δυσκολία σε σπουδές ή συγκέντρωση. Αποφύγετε τις συναισθηματικές πιέσεις από το οικείο περιβάλλον. Και μην αμελείτε τις ανάγκες σας προς χάρη των κοινωνικών υποχρεώσεων.

 

Ταύρος

+ Ενδιαφέρον παρουσιάζει μία σχέση, αν διατηρήσετε την χαρά και την θετική διάθεση. Χρειάζεστε την αισιοδοξία και το ταίρι σας είναι σε θέση να σας προσφέρει όμορφες στιγμές, ανέμελες. Για σας, είναι μια περίοδος που φέρνει ευθύνες και ίσως υπερβάλλετε ή φανείτε κτητικοί. Θα ήταν σημαντικό να αφήσετε κατά μέρος τις αγωνίες και να ζήσετε τα θετικά που σας προσφέρει αυτή η ένωση. Ζήστε το «σήμερα» και επιδιώξτε να προσφέρετε ο ένας στον άλλο στιγμές ευχάριστες . Μία ευαίσθητη και τρυφερή γνωριμία θα σας κάνει να οραματιστείτε ένα νέο ερωτικό δρόμο, αλλά μην επενδύετε πολλά αμέσως.

-Μην υπερβάλλετε σε έξοδα ή επενδύσεις με μεγάλη αισιοδοξία. Η υγεία μπορεί να είναι ευάλωτη, από αμέλεια, άστατο πρόγραμμα. Ένας στόχος είναι ιδιαίτερα ωραιοποιημένος αυτή την περίοδο και θα σας απογοητεύσει.

 

Δίδυμοι

+Σκέψεις πολλές σας απασχολούν, σχετικά με μία συνεργασία. Απαιτείτε να εισακουστεί η δική σας άποψη και είναι πολύ πιθανόν να φανείτε πιεστικοί στους συνεργάτες. Αυτό ίσως προκύπτει ως αποτέλεσμα μίας περιόδου, κατά την οποία είχατε αναλάβει αρκετές δεσμεύσεις. Η αισιοδοξία και η χαρά που εισπράττετε από το ταίρι σας, είναι βασικός παράγοντας για να αισθανθείτε μία ανακούφιση.  Ξεκινήστε ένα νέο σχέδιο και τολμήστε να είστε πρωτοπόροι και καινοτόμοι. Στην προσωπική σας ζωή, μία έκπληξη δημιουργεί τριγμούς στην υπάρχουσα σχέση, αν δεν έχει γερά θεμέλια.

-Αν έχετε δάνεια ή χρέη, αυτή την περίοδο πρέπει να είστε μεθοδικοί για να έρθει μία εξισορρόπηση. Μία ισορροπημένη και μεθοδική διαχείριση, είναι μονόδρομος στα οικονομικά σας. Θα ήταν καλό να ξεκουράζεστε σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στις κοινωνικές σχέσεις, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης, γι’ αυτό οι συνεργασίες πρέπει να γίνονται με επιφύλαξη.

 

Καρκίνος

+Αγωνίες και ανησυχίες που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας, είναι στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και μάλιστα είστε σε εγρήγορση για να τις αντιμετωπίσετε. Οι υποχρεώσεις όμως δίνουν μία διέξοδο και δεν αποκλείεται να αναπτύξετε ένα νέο σχέδιο για να τις ρυθμίσετε. Μία αλλαγή στην καθημερινότητά σας, γίνεται σταθμός και σας βοηθά να προχωρήσετε περισσότερο αισιόδοξα.  Νέες πληροφορίες έρχονται για το έργο σας και νέοι ορίζοντες ή νέες προτάσεις σας δίνουν χαρά. Αλλά οι παράγοντες δεν είναι σταθεροί ακόμη.

-Δυσαρέσκεια από ένα συνεργάτη ή έναν άνθρωπο με τον οποίο έχετε επαγγελματική επαφή, προκύπτουν και μπορεί να απογοητευθείτε. Θα ήταν προτιμότερο να είστε επιφυλακτικοί  και να φυλάτε τα νώτα σας. Ενδέχεται να σας φανεί ομιχλώδης απόμακρη η συμπεριφορά του, και να προκύψουν αμφιβολίες ή μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση στα σχέδια της εργασίας σας. Σε μία συνεργασία, διακόπτεται απότομα η ροή.

 

Λέων

+Θα αισθανθείτε όμορφα με αγαπημένους φίλους και θα επιδιώξετε να βρείτε τον χρόνο για διασκέδαση και ευχάριστες εξόδους, με μουσική, ποτό, χαλαρές δραστηριότητες. Μπορεί μάλιστα να αμελήσετε το ταίρι σας και να φλερτάρετε με όσους σας περιβάλλουν. Πολλές κοινωνικές γνωριμίες προσφέρουν ευκαιρίες για νέους στόχους. Αν είστε μόνοι, αυτή την περίοδο δεν θα επιδιώξετε μία μόνιμη σχέση, αλλά θα έχετε γνωριμίες που θα σας προσφέρουν όμορφες στιγμές.

– Μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας άδικα. Επενδύετε πολύ και με ενθουσιασμό σε όσους αγαπάτε. Θα υπάρξει πιθανότατα μία απομυθοποίηση. Οι αισθηματικές επιδιώξεις δημιουργούν μία παροδική δυσφορία ή πικρία, ίσως όμως με τον τρόπο αυτό αναδείξετε ένα κρυφό σας ταλέντο. Μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια.

 

Παρθένος

+Πολλές υποχρεώσεις επαγγελματικές σας απασχολούν και επιδίδεστε με ενδιαφέρον, αλλά δεν εξελίσσεστε όπως υπολογίζατε. Στις κοινωνικές συναναστροφές, είστε αγαπητοί, δυσκολεύεστε όμως να είστε συνεπείς. Στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, διασκεδάζοντας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, διοργανώνοντας συγκεντρώσεις στο σπίτι. Επίσης, θα έρθει στον ερωτικό τομέα μία πρόταση, που θα σας χαροποιήσει. Δεν αποκλείεται να σκεφθείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

-Ενδέχεται οι επαγγελματικές σας δεσμεύσεις να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα και να αισθανθούν παραμελημένα. Έναν συγγενής θα σας επιβαρύνει και πρέπει να θέσετε τα όριά σας, προκειμένου να μην διαταράξετε την προσωπική σας γαλήνη.  Η ανάγκη να ταξιδέψετε νοερά ή πραγματικά, για λίγο, μακριά, μπορεί να σας κάνει ονειροπόλους ή αφηρημένους αυτή την εποχή.

 

Ζυγός

+Συζητήσεις και συναντήσεις με ανθρώπους που συμπαθείτε και έχετε κοινά ενδιαφέροντα, κάνουν την ζωή σας πιο ευχάριστη αυτή την εποχή. Μελετήστε, ασχοληθείτε με την τέχνη, οραματιστείτε το μέλλον. Αν είστε ελεύθεροι, ένα φλερτ θα σας ανανεώσει, αν και δεν χρειάζεται για να δεσμευτείτε σοβαρά. Θα σας έλκει μία νέα συνεργασία, ή ένας νέος τρόπος συνύπαρξης στον επαγγελματικό αλλά και στον προσωπικό τομέα. Μην δράσετε παρορμητικά όμως. Οι συνθήκες δεν είναι ευκρινείς και για τον λόγο αυτό, χρειάζεται περισσότερος χρόνος διερεύνησης.

-Μέσα στο συγγενικό περιβάλλον ή σε ανθρώπους που είναι κοντά σας, ανακαλύπτετε ένα ψέμα και απογοητεύεστε. Δεν κρατούν μία υπόσχεση. Αν οι σχέσεις δεν έχουν δοκιμαστεί και διατηρήσει τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα αυτή την εποχή. Προσοχή στις υπογραφές συμβολαίων. Υπάρχει ενθουσιασμός μεν, αλλά αστάθεια γενικά γύρω σας.

 

Σκορπιός

+Με ευέλικτες κινήσεις και ιδέες που προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες της εποχής, θα μπορείτε να στηρίξετε τα εισοδήματά σας. Αλλά μην ενθουσιαστείτε, καθώς δεν υπάρχει σταθερότητα. Μάλιστα, ίσως προκύψει ένα χρέος από το παρελθόν και σας απαιτηθεί η ρύθμισή του. Για τον λόγο αυτό, χρειάζεται να είστε προνοητικοί. Στην ερωτική σας ζωή, θα είστε σε δίλημμα και ίσως σκεφθείτε να ενδιαφερθείτε για περισσότερα από ένα άτομα. Αξιολογείστε εκείνον που αξίζει πραγματικά να είναι πλάι σας, αποφεύγοντας να δώσετε υποσχέσεις που δεν τηρούνται.

-Διατηρείτε την συγκρότησή σας και επικεντρωθείτε πρακτικά σε ό,τι σας συμφέρει και αποδίδει συγκεκριμένα, καθώς υπάρχει η τάση της πλάνης που θα μειώσει τελικά την χαρά της δημιουργίας ή και μία σημαντική σας απόλαυση. Δεν αποκλείεται διαισθητικά και μόνο, να αντιληφθείτε κάποιον που προσπαθεί να σας ξεγελάσει προβάλλοντας ένα ψεύτικο προφίλ.

 

Τοξότης

+Ευχάριστη φαίνεται η περίοδος αυτή, θα ασκείτε γοητεία στο περιβάλλον σας και θα μπορείτε να απαιτείτε από τις σχέσεις σας, να ακολουθούν τον δικό σας ρυθμό. Ιδέες πολλές, αλλά όχι σταθερές ή σαφείς, συναισθήματα χαρούμενα, αλλά ευμετάβλητα, θα σας καθιστούν αγαπητούς και προσιτούς. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσει σε πολλές υποσχέσεις όμως και θα φανείτε ανακόλουθοι, αφού δεν θα μπορείτε να ικανοποιήσετε όλους όσους σας εμπιστεύονται. Θα ήταν προτιμότερο να προσγειωθείτε, να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα.

-Η μεγάλη αισιοδοξία, οδηγεί σε αποτυχίες και χαμένο χρόνο. Στα οικονομικά σας χρειάζεται σύνεση και μεθοδικότητα για να καλύψετε υποχρεώσεις. Αν σας προκύψουν ξαφνικά έξοδα, είστε σε θέση να τα χειριστείτε, μόνο αν είστε συγκροτημένοι. Με σχεδιασμό, όλα θα προχωρήσουν σωστά. Μην υπερτιμάτε τις καταστάσεις ή τις δυνάμεις σας

 

Αιγόκερως

-Σχέδιο δράσης με δική σας πρωτοβουλία, πείσμα και αγωνιστική διάθεση, αναπτύσσεται σταδιακά αυτή την εποχή. Θα είστε πρωταγωνιστές, αρκεί να μην κάνετε απότομες και ανατρεπτικές κινήσεις. Σκεφθείτε και μεθοδεύστε ό,τι σας ενδιαφέρει, στοχεύοντας στην κορυφή! Μπορείτε και πρέπει να πετύχετε! Για ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει να διατηρείτε την εσωτερική σας αισιοδοξία, θετική σκέψη και ιδέες που δεν θα μοιράζεστε εύκολα με άλλους. Έχοντας σαφείς στόχους και μάλιστα δίχως να επιτρέπετε στο συναίσθημα να επικρατήσει και να σας απομακρύνει από αυτούς. Πολλές ιδέες δεν έχουν εκφραστεί ακόμη, είναι σε επίπεδο οραματισμού. Θα τις κρίνετε συν τω χρόνω για να φανεί ποιες μπορούν να υλοποιηθούν.

-Εμπόδιο στην πρόοδο είναι οι πολλές ασχολίες και η διάσπαση που θα σας ταλαιπωρήσει αν ενδώσετε σε όλες αυτές. Η ζωή σας θέλει καλύτερο προγραμματισμό και διάκριση.

 

Υδροχόος

+Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα σας προσφέρουν χαρά και μία αισιόδοξη νότα ζωής. Νέοι άνθρωποι έρχονται και σας δίνουν την ευκαιρία να αισθανθείτε θετικοί,  ίσως με μία υπερβολή. Ανταλλάξτε ιδέες με ανθρώπους που διαθέτουν ελεύθερο πνεύμα και προσδοκούν για το καλύτερο. Μία κατάκτηση θα σας συναρπάσει. Σε ένα σύλλογο ή σωματείο, μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι, είτε μέσω της τέχνης σας, είτε μέσω των ιδεών σας.  Στον σύντροφό σας ή στο παιδί σας όμως, θα είστε ίσως όχι πάντα συνεπείς.

– Σύγχυση σε κάποια σχέδια προκαλείται αν αφεθείτε στο όνειρο δίχως διάκριση και αίσθηση της πραγματικότητας. Ένας χώρος που μπορεί να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα σας απογοητεύσει και γι αυτό ας είστε επιφυλακτικοί. Επίσης, τα οικονομικά σας θέλουν καλή διαχείριση.

 

Ιχθείς

+ Μετά από μία δύσκολη περίοδο με ανασφάλεια και αβεβαιότητα, θα πρέπει η δραστηριότητά σας να αποσκοπεί σε πολύ συγκεκριμένα θέματα που γνωρίζετε να κάνετε καλά. Είστε μαχητές και μπορείτε να πιστέψετε στον στόχο αυτό. Να βασιστείτε στην βοήθεια ενός ανθρώπου σημαντικού, είτε λόγω οικονομικής ευχέρειας, είτε λόγω ψυχικής δύναμης. Θα φανεί πολύ χρήσιμος. Η προσφορά σας στο κοινωνικό περιβάλλον, συμπληρώνει κάποια κενά του παρελθόντος και επιδίδεστε εκεί με αφοσίωση, ίσως υπερβολική. Αισθάνεστε όμως πως κάνετε την ζωή τους άνετη, ή τους βολεύει η προσπάθεια που καταβάλλετε και προσπαθούν λιγότερο εκείνοι από την πλευρά τους.

-Αν είστε παντρεμένοι, ένα αισθηματικό ενδιαφέρον θα προκαλέσει τριβές και κάποια προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως έχετε ανάγκη από μία ανανέωση ή να γευτείτε την αίσθηση της ελευθερίας, αλλά δεν θα είναι ό,τι καλύτερο αυτή την εποχή. Μην δίνετε λαβή για σχόλια στον χώρο της καριέρας και αποφύγετε τις δεσμεύσεις που δεν θα υλοποιήσετε. Κάποια φιλία παγώνει ή παύει να έχει ενδιαφέρον για σας.

 

 

 

———————————

Θα λείψω και σας στέλνω νωρίτερα την εβδομάδα μας

φιλιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;