Κωνσταντίνα Κούνεβα: Μια ιστορία βίας κατά μιας εργαζόμενης γυναίκας και μητέρας! (βίντεο)
Σε ένα βίντεο χωρίς λόγια, Κωνσταντίνα Κούνεβα διηγείται το ιστορικό της επίθεσης εναντίον της με οξύ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Σε ένα βίντεο χωρίς λόγια, Κωνσταντίνα Κούνεβα διηγείται το ιστορικό της επίθεσης εναντίον της με οξύ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

“Στις 23 Δεκεμβρίου του 2008 γυρνούσα σπίτι από τη δουλειά όταν δύο άντρες μου επιτέθηκαν.”

Ένα συγκλονιστικό βίντεο , όπου η Κωνσταντίνα Κούνεβα διηγείται την ιστορία της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου.

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,, αφηγείται μια ιστορία βίας κατά μιας γυναίκας, εργαζόμενης και μητέρας.

Η Κούνεβα μαζί με τη Σουηδή ευρωβουλευτή, Μαλίν Μπιόρκ στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια Μέρα για την Εξάλειψη της Βίας εναντίων των γυναικών.

Στόχος τους είναι να μάθουν οι Ευρωπαίοι πολίτες αλλά και οι κυβερνήσεις ότι υπάρχει μια σύμβαση που πρέπει να επικυρωθεί και είναι η «Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης».
Ένα ισχυρό όπλο για να τερματιστεί η βία κατά των γυναικών, το οποίο αρνούνται να επικυρώσουν αρκετές χώρες-μέλη της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα που έχει υπογράψει τη Σύμβαση αλλά ούτε την κυρώσει ούτε την έχει εφαρμόσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;