Πρακτική Άσκηση 2016: Νέες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε 2 κορυφαίους οργανισμούς τον ΟΟΣΑ και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

European-Investment-Bank

Πρακτική Άσκηση 2016: Νέες θέσεις στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Επαγγελματική εμπειρία σε δύο κορυφαίους διεθνείς Οργανισμούς, τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕΠ), μπορούν να αποκτήσουν νέοι πτυχιούχοι υψηλών προσόντων.

Εως τις 24 Νοεμβρίου μπορούν να αποστέλλουν -με ηλεκτρονικό τρόπο- οι ενδιαφερόμενοι το βιογραφικό τους, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα του ΟΟΣΑ για Νέους Επαγγελματίες (OECD YPP 2017).

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών και να διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε γνωστικό πεδίο σχετικό με το αντικείμενο του Οργανισμού, αποδεδειγμένες ακαδημαϊκά αναλυτικές δεξιότητες, γνώση των πολιτικών θεσμών και κατανόηση των μεταρρυθμιστικών διαδικασιών, άριστη γνώση της αγγλικής ή/και της γαλλικής γλώσσας και καλή κατανόηση ή προθυμία εκμάθησης της δεύτερης.

Οι υποψήφιοι με μεταπτυχιακό τίτλο θα πρέπει να διαθέτουν ένα μίνιμουμ επαγγελματικής προϋπηρεσίας διάρκειας δύο ετών σε σχετικό τομέα. Οι επιτυχόντες θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια και θα έχουν ως έδρα τους το Παρίσι.

Αποστολή βιογραφικών: https://oecd.taleo.net/careersection/ext/jobdetail.ftl?lang=en&job=10926

Δείτε περισσότερες θέσεις πρακτικής εδώ

ΕΤΕΠ
Πενήντα τέσσερις θέσεις πρακτικής άσκησης «άνοιξαν» στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Οι θέσεις κατανέμονται σε έντεκα γνωστικά αντικείμενα ως εξής: Οικονομικές επιστήμες (36 θέσεις), Διοίκηση (25), Πολυτεχνικές επιστήμες, Πληροφορική, Νομικές επιστήμες (από δέκα θέσεις), Επικοινωνία (οκτώ θέσεις), Θετικές επιστήμες (έξι), Περιβαλλοντικές επιστήμες (τρεις), Πολιτικές επιστήμες (δύο), Ευρωπαϊκές και Κοινωνικές επιστήμες (από μία θέση).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο πανεπιστημίου και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα, άριστη γνώση της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας, τόσο σε γραπτό, όσο και σε προφορικό επίπεδο, καθώς και έναν χρόνο αποδεδειγμένης επαγγελματικής εμπειρίας στον κλάδο τους.

Οι επιτυχόντες θα ολοκληρώσουν την πρακτική τους στο χρονικό διάστημα των πέντε μηνών με δυνατότητα παράτασης κατά ένα μήνα και θα έχουν ως έδρα εργασίας το Λουξεμβούργο και τις Βρυξέλλες.

Βιογραφικά αποστέλλονται έως τις 25 Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα: https://erecruitment.eib.org/psp/hr/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_APP_SCHJOB.GBL

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
31'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;