Νέο Χριστουγεννιάτικο επίδομα βοηθά χαμηλόμισθους
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με ένα νέο επίδομα - βοήθημα το οποίο σκοπό έχει να ενισχύσει οικονομικά τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα.

φοιτητικό-στεγαστικό-επίδομα-2015

ΟΑΕΔ: 2 Επιδόματα που μπορείς να πάρεις χωρίς να είσαι άνεργος!

Την καταβολή εφάπαξ βοηθήματος σε ευπαθείς του πληθυσμού πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννωνσχεδιάζει η Κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη το οικονομικό περίσσευμα που προκύπτει το πρώτο δεκάμηνο του έτους από τα αυξημένα έσοδα του Προυπολογισμού και από τα επίσης αυξημένα για φέτος πρωτογενή πλεονάσματα που αγγίζουν τα 4,5 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με το newpost, την πρόθεσή της αυτή αυτή έχει ήδη διαμηνύσει στους εκπροσώπους των θεσμών αναμένοντας τη συγκατάθεσή τους ώστε να προχωρήσει στο εγχείρημα ενίσχυσης των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων.

Μάλιστα στόχος της Κυβέρνησης είναι το εφάπαξ βοήθημα σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού ή και σε ανέργους να δοθεί λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων έτσι ώστε εκτός των άλλων να ενισχυθεί και η ασθμαίνουσα αγορά,ενώ απώτερος στόχος της Κυβέρνησης είναι το βοήθημα αυτό να χορηγείται ετησίως εφόσον υπάρχουν τα αντίστοιχα πλεονάσματα στον Προυπολογισμό.

ΟΑΕΔ: 500 ευρώ το μήνα σε 700.000 άτομα – Δείτε πως!

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των θεσμών αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη την πρόθεση αυτή της Κυβέρνησης θεωρώντας ότι τα επιπλέον έσοδα  που εμφάνισε φέτος το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ως «μαξιλάρι» ασφαλείας για την κάλυψη δημοσιονομικών κενών εντός του 2017 και μην σπαταληθούν σε πρόσθετες παροχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;