ΤΕΙ Πελοποννήσου: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στα Χρηματοοικονομικά

Από neolaia.gr Team 17 Νοεμβρίου 2016

Economics

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πελοποννήσου οργανώνει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Χρηματοοικονομικά / Master of Science (Μ.Sc) in Finance».

Το Π.Μ.Σ. έχει ως αντικείμενο την εξειδίκευση επιστημόνων στον τομέα της Χρηματοοικονομικής και οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στα Χρηματοοικονομικά, “Master of Science (Μ.Sc) in Finance”.

Η διάρκεια του Π.Μ.Σ. θα είναι 3 εξάμηνα, εκ των οποίων το 3ο διατίθεται για την εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας. Οι αιτήσεις των υποψήφιων φοιτητών γίνονται από 14/11/2016 έως 20/12/2016.

Αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής των μαθημάτων, τις ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού fin.teikal.gr.

Για οποιαδήποτε απορία μπορεί κανείς να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 27210 45216, 27210 45301 ή στο email: [email protected].

Δείτε περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα εδώ! 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486