Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 17 Νοεμβρίου
Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

570d073f1dc524a9748b4728

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τις νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες των κινηματογράφων την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου.

Πάμε να τις δούμε:

Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται

Ο μαγικός κόσμος της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ («Χάρι Πότερ» ) μετακομίζει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου. Ο κίνδυνος παραμονεύει στον κόσμο των μάγων στην αμερικανική μητρόπολη του 1926. Κάτι μυστηριώδες αφήνει ένα μονοπάτι καταστροφής στους δρόμους της πόλης, απειλώντας να ξεσκεπάσει την κοινότητα των μάγων στους Δεύτερους Σαλεμαίους, μια φανατική φατρία Άμαγων (οι Μαγκλ για τους Αμερικάνους ), αποφασισμένων να τους εξολοθρεύσουν. Την ίδια στιγμή, ο πανίσχυρος, σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, αφού έχει σπείρει το χάος στην Ευρώπη, έχει ξαφνικά χαθεί… από προσώπου Γης.

Χωρίς να γνωρίζει για την αυξανόμενη ένταση, ο Νιουτ Σκαμάντερ καταφθάνει στην πόλη στα τέλη ενός ταξιδιού σε όλο τον κόσμο, για την έρευνα και διάσωση μαγικών πλασμάτων, μερικά από τα οποία φυλάσσονται με ασφάλεια στην απαρατήρητη μαγική, δερμάτινη βαλίτσα του, που όμως κρύβει απεριόριστο χώρο και διαστάσεις. Αλλά η πιθανή καταστροφή δείχνει να έρχεται, όταν ο ανυποψίαστος Άμαγος Τζέικομπ Κοβάλσκι θα αφήσει κατά λάθος ορισμένα από τα ζώα του Νιουτ ελεύθερα σε μια πόλη που είναι ήδη σε ένταση…

Στην Καρδιά Του Δάσους

Μεταφυσικό θρίλερ με τις Έλεν Πέιτζ και Έβαν Ρέιτσελ Γουντ. Στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον, δύο φιλόδοξες νεαρές γυναίκες ζουν μαζί με τον πατέρα τους σε ένα όμορφο σπίτι στο βουνό. Ξαφνικά, μία μέρα, το ρεύμα κόβεται –κανείς δεν ξέρει γιατί. Χωρίς ηλεκτρικό, βενζίνη και κανενός είδους ενέργεια, ακούν εκατοντάδες θεωρίες στο ράδιο. Τρομοκρατική επίθεση; Φονικός ιός;

Μετά από λίγο, το ράδιο σταματά κι αυτό. Απόλυτη σιωπή. Έχοντας χάσει κάθε αίσθηση ασφάλειας, και με αντίπαλο την πείνα και την αβεβαιότητα, οι δύο αδερφές θα πρέπει να συνεργαστούν για να καταφέρουν να επιβιώσουν σε αυτή την κατάσταση. Μοναδικό τους όπλο, οι μνήμες της χαρούμενης οικογένειας που ήταν κάποτε.

Captain Fantastic

Ανεξάρτητη οικογενειακή κομεντί που βραβεύτηκε στις Κάνες. Βαθιά μέσα στο δάσος, ένας πατέρας μεγαλώνει τα 6 παιδιά του με ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης, θέλοντας να τους δώσει την πιο αγνή παιδική ηλικία μακριά από την κοινωνία. Όταν αναγκαστούν να μπουν μαζί στον κόσμο, όλες του οι απόψεις για το τι πρέπει να είναι ένας γονιός θα αλλάξουν.

Τhe Stopover

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η Aurore (Ariane Labed) και η Marine (Soko) επιστρέφουν από μία στρατιωτική αποστολή στο Αφγανιστάν, κάνοντας μια ενδιάμεση στάση σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο της Κύπρου. Εκεί, ανάμεσα στους τουρίστες που παραθερίζουν, έχουν στη διάθεση τους τρεις μέρες για να αποσυμπιεστούν σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που φιλοδοξεί να ανακουφίσει τη στρατιωτική μονάδα από τις εμπειρίες του πολέμου.

Όμως, δεν είναι εύκολο να ξεχάσουν τη μάχη και να αφήσουν τη βία πίσω τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;