Hard Rock Cafe Athens: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πιο εκρηκτικό Μουσικό Φεστιβάλ!
Το φεστιβάλ έκλεισε με ένα συναρπαστικό live από τους Onirama, που ρόκαραν μέχρι τελικής πτώσης, γεμίζοντας το χώρο με τη μουσική και την αστείρευτη ενέργειά τους!

HRC Athens- Big Music Weekend (2) (1)

Το φεστιβάλ έκλεισε με ένα συναρπαστικό live από τους Onirama, που ρόκαραν μέχρι τελικής πτώσης, γεμίζοντας το χώρο με τη μουσική και την αστείρευτη ενέργειά τους!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εορταστικό μουσικό φεστιβάλ του Hard Rock Cafe Athens, που πραγματοποιήθηκε 11 με 13 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της πλήρους λειτουργίας του καταστήματος.

Μετά το εντυπωσιακό Red Carpet Party, γεμάτο λαμπερές παρουσίες και πλήθος επωνύμων, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ακολούθησαν 3 ημέρες γεμάτες ζωντάνια, rock μουσική και πολλές, μοναδικές δραστηριότητες!

Όλο το 3ήμερο οι καλεσμένοι του Hard Rock Cafe είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τις αγαπημένες τους ραδιοφωνικές εκπομπές και να γνωρίσουν γνωστούς εγχώριους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, όπως η Μαρία Παπιδάκη, ο Γιάννης Λεουνάκης και ο Αλέξανδρος Βραχωρίτης.

Ταυτόχρονα, οι live εμφανίσεις κορυφαίων και ανερχόμενων μουσικών, όπως οι The Jaguar Bombs, οι Ruckus Habit και My Excuse, αλλά και τα εκρηκτικά dj sets από τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Μιχάλη Τσαουσόπουλο, Αλέξανδρο Χριστόπουλο και Δημήτρη Παπασπυρόπουλο, ήταν μερικά μόνο από τα highlights του 3ήμερου μουσικού φεστιβάλ.

Photo 1

Ακόμη, τα δωρεάν μαθήματα μουσικής από το Lab Music Education προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του αθηναϊκού κοινού και γέμισαν το χώρο του Hard Rock Cafe με μικρούς και μεγάλους επίδοξους μουσικούς!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, το Hard Rock Cafe, με σύνθημα το “Love all, Serve all”, κάλεσε τον κόσμο σε μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη ενέργεια. Σπάζοντας ένα χρυσό πιατίνι (drums), ο καθένας είχε την ευκαιρία να συνεισφέρει στο έργο του συλλόγου το «Χαμόγελο του παιδιού» και να ενισχύσει τη δράση του.

Photo 3

Ο κόσμος που βρέθηκε στο cafe αγκάλιασε με τεράστιο ενθουσιασμό την ενέργεια, σπάζοντας περισσότερα από 1.000 πιατίνια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο κατάστημα. Το Hard Rock Cafe Athens με τη βοήθεια του κόσμου «τα έσπασε» και κατάφερε να συγκεντρώσει ένα πολύ σημαντικό ποσό για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εμφάνιση της διάσημης μπάντας, Onirama, αποτέλεσε το τέλος του 3ήμερου μουσικού φεστιβάλ, αλλά την ίδια στιγμή και την υπόσχεση για πολλές ακόμη εκρηκτικές στιγμές στο Hard Rock Cafe της Αθήνας!

#ThisIsHardRock #AthensRocks

Photo 4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;