“Ημερολόγιο τρίτο”: Ο Νίκος Ξυδάκης στον ΙΑΝΟ!

Από Μαρία Ελπίδα Φλέσσα 14 Νοεμβρίου 2016

 

unnamed (67)

Συναυλίες 2016: Ο Nίκος Ξυδάκης, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής με διαχρονικές και ιδιαίτερες εμπνεύσεις, δημιουργεί δύο μοναδικές βραδιές στον αγαπημένο χώρο του Ιανού.

Παρασκευή & Σάββατο 25 & 26 Νοεμβρίου

Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, φίλοι, συνεργάτες, συνομιλητές ετών του Νίκου Ξυδάκη θα φιλοξενηθούν στον ΙΑΝΟ το διήμερο του Νοεμβρίου 25 και 26, υλοποιώντας την ιδέα του Tρίτου Ημερολογίου του, με αφορμή την έκδοσή του από τις εκδόσεις «ΑΓΡΑ» σε cd και βιβλίο.

Photo-Xydakis

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, θα εμφανιστούν μαζί του οι δημιουργοί, συνθέτες, ποιητές, ερμηνευτές, μουσικοί:

ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, ΟΛΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΕΠΑΠΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΡΦΥΡΗΣ, ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΗΧΩ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΑΝΘΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΟΤΕΠΑΝΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΑΝΑ ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΜΒΑΚΙΔΗΣ και άλλοι.

Μαζί τους στη σκηνή οι σολίστες:
Δημήτρης Μπουζάνης στο πιάνο, Δημήτρης Χουντής στο σαξόφωνο, Φώτης Μυλωνάς στο φλάουτο και στο μπάσο και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος στα πλήκτρα.

Δυο βραδιές στις οποίες θα συνυπάρξουν οι αφηγήσεις, οι προσωπικές μουσικές στιγμές και ερμηνείες, μαζί με ανέκδοτες συνθέσεις και βίντεο προβολές.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Είσοδος: 12 ευρώ | ελάχιστη κατανάλωση 6 ευρώ.

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486