Αμερικανικές εκλογές 2016 αποτελέσματα: Εάν δεν κερδίσει κανείς;
Οι αμερικανικές εκλογές 2016 αποτελέσματα έρχονται σύντομα τι θα γίνει όμως εάν δεν κερδίσει κανείς;

αμερικανικές εκλογές 2016 αποτελέσματα

Οι αμερικανικές εκλογές 2016 αποτελέσματα έρχονται σύντομα τι θα γίνει όμως εάν δεν κερδίσει κανείς; Κάτι που δεν είναι απίθανο με βάση το αμερικανικό σύστημα!

Το δίλημμα της Αμερικής είναι Χίλαρι Κλίντον ή Ντόναλντ Τράμπ.

Οι αναλυτές έχουν αρχίσει να εμφανίζουν πιθανό σενάριο να χρειαστεί να γίνει νέα καταμέτρηση, γεγονός το οποίο θα καθυστερήσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, έχει δηλώσει ότι μπορεί να μην αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών και ότι θα αφήσει την κοινή γνώμη σε αγωνία.

Σε πολλές πολιτείες -όχι σε όλες- μπορεί να γίνει νέα καταμέτρηση. Σε 43, επιτρέπεται κάτι τέτοιο, όταν δεν έχει προκύψει νικητής ή δεν έχει αναδειχθεί κάποιο κόμμα, σύμφωνα τον εθνικό νομοθετικό κανονισμό.

Για παράδειγμα, μια τέτοια πολιτεία είναι η Φλόριντα, της οποίας τα αποτελέσματα για τα τους δύο υποψηφίους, αναμένεται να είναι πολύ κοντά.

Οι νόμοι ποικίλλουν, αλλά μια καθυστέρηση τέτοιου είδους είναι ικανή να «τρομάξει» τους επενδυτές και να θολώσει τις αγορές.

«Αυτό που αγορές δεν θα ήθελαν να ζήσουν είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι ασαφές για μέρες μετά τις εκλογές, ένα σενάριο που δεν μπορεί να απορριφθεί εντελώς», γράφει ο επικεφαλής της Horizon Investments και σχολιαστής σε πολλά αμερικανικά δίκτυα και συμπληρώνει «Αυτός ο αγώνας είναι τόσο αμφίρροπος που μια νέα καταμέτρηση στο Κολοράντο ή τη Βόρεια Καρολίνα ή στη Φλόριντα είναι μια πιθανότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;