Ζώδια 31/10 -7/11: Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και εβδομαδιαίες προβλέψεις!
Η Σελήνη στον Σκορπιό, είναι στην πιο δύσκολη θέση της, είναι ζωδιακά, στο σημείο πτώσης. Αυτά είναι τα ζώδια και οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της εβδομάδας από τη Λίλιαν Σίμου!

 

zwdia

Ας δούμε τα ζώδια της εβδομάδας από τη Λίλιαν Σίμου!

Η Νέα Σελήνη κάθε μήνα οριοθετεί ένα νέο κύκλο προσπαθειών και είναι εκείνη η στιγμή όπου καταγράφεται ένας τομέας στον οποίο οφείλουμε να θεμελιώσουμε ένα ξεκίνημα.

Η Σελήνη στον Σκορπιό, είναι στην πιο δύσκολη θέση της, είναι ζωδιακά, στο σημείο πτώσης. Αν και ζώδιο του ψυχισμού, ο Σκορπιός, κρύβει σκοτεινές πτυχές, συναισθήματα ανεκπλήρωτα, φοβίες, εμμονές, πάθη, αγωνίες.

Κτητικό και πιεστικό το περιβάλλον για το Φεγγάρι μας, για την Ψυχή.

Κι όμως, αυτή τη φορά, η Νέα Σελήνη έχει ήπιους τόνους. Σε σύνοδο με τον Ερμή, προσδίδει ένα στοιχείο κατανόησης, εμβάθυνσης, ενδοσκόπησης.

Διακρίνουμε, ανακαλύπτουμε, αντιλαμβανόμαστε τις βαθύτερες ανάγκες και τα κενά μας. Αδυναμίες αναδύονται με στόχο να γίνουν κίνητρο και δύναμη κινητοποίησης.

Η Νέα Σελήνη έχει σε θετική γωνία τον Ποσειδώνα, και τους Δεσμούς της Σελήνης.

Μας καλεί να ονειρευτούμε ξανά, να οραματιστούμε ένα στόχο, ξεκινώντας από το «μηδέν». Να θεωρήσουμε πως κάθε απώλεια μένει στο χθες, και δεν μας κρατά δέσμιους πλέον.

Εξ άλλου, το τετράγωνο του Άρη στον Αιγόκερω, προς τον ουρανό στον Κριό, σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μαχητικό, όπου διαλύονται οι ψευδαισθήσεις, και οι σημαντικοί μας στόχοι είναι αυτοσκοπός. Από εκεί αντλούμε δύναμη και δεν χάνουμε πλέον χρόνο. Η σταδιακή εκτόνωση αποφορτίζει την ατμόσφαιρα.

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει σταδιακά τον Κρόνο και απελευθερώνει το συναίσθημα,,. Είμαστε περισσότερο έμπειροι και σοφοί, ικανοί να αποδεχτούμε συναισθηματικές εμπειρίες αλλά και να κρατήσουμε τις ποιοτικές μόνο. Κατά συνέπεια, θα έχουμε την δυνατότητα να ανιχνεύσουμε νέους ορίζοντες, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να συναντήσουμε εκείνους που συμπλέουν με την δική μας φιλοσοφία, ή όσους εμπλουτίζουν την ιδεολογία μας.

 

Επομένως, τι πρέπει να γίνει;

  • Να είμαστε αυστηροί και συγκροτημένοι, να παλέψουμε τίμια, δίκαια και λογικά για ένα στόχο που θα φωτίζει τα επόμενα βήματά μας.
  • Να μην επιτρέψουμε σε φοβίες και συμπλέγματα (κατώτερη φύση του Σκορπιού) να γίνουν εμμονές και να μας χειραγωγήσουν.
  • Να μην θελήσουμε να ελέγχουμε τους άλλους για δύναμη και κέρδος.
  • Να αποφύγουμε τα πάθη που γίνονται αιτία για να φθάσουμε στα άκρα
  • Να καταλάβουμε πως η ζωή έχει ένα τέλος και κάθε τέλος μία νέα αρχή
  • Να προσπαθήσουμε να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες, μετά από κάθε εμπόδιο ή απώλεια
  • Να αναγνωρίσουμε την δύναμη της μεταμόρφωσης

 

Με τη Νέα Σελήνη το όραμα μας μεταμορφώνει και ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι, με δύναμη ψυχής!

 

Κριός

 

Συναισθηματικές και ψυχολογικές αδυναμίες βγαίνουν στην επιφάνεια, καθώς υπάρχει μία ανασφάλεια πολλές φορές βασισμένη σε υλικά θέματα. Δάνεια, χρέη, αλλά και ευρύτερα το δύσκολο κλίμα της εποχής, προκαλεί εσωτερική αναστάτωση. Ζητάτε επιβεβαίωση και προσπαθείτε όλο και περισσότερο να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, καθώς αυτά δεν είναι σίγουρα, ή δεν σας προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείτε. Μην γίνετε κτητικοί με το ταίρι σας, αντίθετα, επιδιώξτε να είστε σταθεροί και να γεύεστε όμορφες στιγμές, όπως αυτές έρχονται…

Η δημιουργικότητα θα είναι μία θετική διέξοδος, καθώς θα προσφέρει λάμψη και φως στη ζωή σας. Ένα χόμπι, μία άσκηση, ακόμη και ένας τρόπο ψυχαγωγίας συνδυασμένος με γνώση και επινοητικές ιδέες.

Μία ενδιαφέρουσα γνωριμία θα μπορέσει να σας στηρίξει εποικοδομητικά.  Μία σοβαρή σχέση ή συνεργασία, θα σας δώσει χαρά, απολαύστε τη!

 

Ταύρος

 

Για σας η Νέα Σελήνη αλλά και η συσσώρευση των πλανητών στον Σκορπιό, είναι ένα δείγμα κτητικότητας και ανάγκης για επιβεβαίωση μέσω των σχέσεων. Επιδιώξετε να είστε όσο το δυνατόν πιο ζεστοί και προσιτοί με το ταίρι σας, δίχως όμως να γίνετε φορτικοί. Μπορεί να δεχθείτε ή να προκαλέσετε την ζήλια και τον ανταγωνισμό. Αποφύγετε να είστε πολύ απαιτητικοί και μην επιτρέπετε στην ανασφάλειά σας να σας καθοδηγεί σε αποφάσεις. Η αλλαγή φέρνει χαρά, η στάση σας γίνεται δύναμη και αισιοδοξία. Ο εγωισμός δεν είναι καλός σύμβουλος.  Στις συνεργασίες  ίσως αντιμετωπίσετε αντιζηλίες και ίσως μία τεταμένη ατμόσφαιρα από αντικρουόμενα συμφέροντα. Καθώς όμως είναι στο χέρι σας να ανατρέψετε πολλά, σκεφθείτε να μοιράσετε τις ευθύνες στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν.

 

Δίδυμοι

 

Για σας η περίοδος αυτή θα είναι μία δύσκολη ίσως περίοδος για την καθημερινότητά σας, έχετε πολλές πιέσεις, υποχρεώσεις, εργασίες ή δεσμεύσεις. Μέσα στον χώρο αυτό θα υπάρξουν πιέσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο. Ενδέχεται εσείς να έχετε θέσει ψηλά τον πήχη, αλλά και να μην υπολογίσατε σωστά τις ανάγκες σας. Καθώς είναι δυνατόν να προκληθούν δυσφορίες από και προς εσάς, αφήστε λίγο τα παράπονα κατά μέρος. Αντίθετα, συναντηθείτε και συναναστραφείτε ευχάριστα και δημιουργικά άτομα, ικανά να βλέπουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Η Αφροδίτη και ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σας, προσδιορίζουν καλύτερες σχέσεις και ευνοϊκότερες συνεργασίες. Τώρα πλέον γνωρίζετε ποιος σας ταιριάζει.

Οι φίλοι που θα σας ενθαρρύνουν και θα δημιουργήσουν όμορφες προϋποθέσεις για το μέλλον σας, μέσα από την συμπαράστασή τους, θα είναι ευτυχής συγκυρία αυτή την εποχή. Ήδη τα εμπόδια που προκλήθηκαν απρόοπτα, απομακρύνονται.

 

Καρκίνος

 

Για σας, αν και η Σελήνη είναι στην πιο αδύναμη θέση, οι μέρες μπορούν να κυλήσουν ευχάριστα μέσα από τις πολλές ανακατατάξεις. Επομένως, προσπαθήστε να χαρείτε με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι, τρυφερές στιγμές και μάλιστα στιγμές με πάθος και ζεστασιά. Θα έχετε όμορφες συναντήσεις, ή αν είστε χωρίς σύντροφο, θα έχετε κατακτήσεις και ενδεχομένως θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μία νέα σχέση. Υπάρχει ενδιαφέρον, αρκεί να ξεπεράσετε αναστολές και ενδοιασμούς σας. Τα οικονομικά σας θέλουν διεκδίκηση και θα ήταν σημαντικό να κάνετε το καλύτερο δυνατόν, μεθοδικά, όπως εσείς γνωρίζετε, για να αισθανθείτε ξανά ασφάλεια και σιγουριά. Προσοχή θα χρειαστείτε στις σχέσεις με τους οικείους σας. Προσπαθώντας να ισορροπήσετε ανάμεσα στις διαφορετικές απόψεις που επικρατούν, θα διαπιστώσετε πως κάθε πλευρά δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη. Τότε μπορεί να σας επιρρίψουν ευθύνες. Διατηρείτε αποστάσεις ασφαλείας, αν είναι δυνατόν.

 

Λέων

 

Σε θετική όψη προς τον Κρόνο, έχετε οργανωμένη δράση,  προοπτικές και καλό προγραμματισμό. Επωφεληθείτε δίχως να χάνετε πλέον χρόνο. Σίγουρα η συσσώρευση των πλανητών στον Σκορπιό με την Νέα Σελήνη,  σας κουράζουν ψυχολογικά, αλλά θα είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να λύσετε οικογενειακές διαφορές τώρα. Αυτές οι μέρες σας δημιουργούν  ανάγκη ανανέωσης των προσωπικών σχέσεων .Επιδιώξτε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτό με εναλλαγές, ίσως ένα μικρό ταξίδι, ή πολλές εξόδους που θα επιτρέψουν να μοιραστείτε προσωπικές ανάγκες. Εκείνο που σας ενδιαφέρει ως θετικό των ημερών η χαρά και η αισιοδοξία από αξιόπιστους ανθρώπους που ξέρουν να σας κάνουν ευτυχισμένους με την αγάπη και το χιούμορ τους. Θα ανταλλάξετε ιδέες και θα αισθανθείτε πως συντροφιά με εκείνους που ξέρουν να σας ηρεμήσουν, να σας ενθαρρύνουν και να σας προσφέρουν αξιόπιστες συμβουλές.

 

Παρθένος

 

Με την Νέα Σελήνη να σας στηρίζει σε μεγάλο βαθμό, δεν είστε από τα άτομα που ταλαιπωρείστε ιδιαίτερα. Κάνετε μία ουσιαστική αρχή, θέτοντας γερές βάσεις, αλλάξτε λίγο νοοτροπία ή άποψη και ανακαλύψτε με την βοήθεια ατόμων που γνωρίζουν πτυχές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας να προχωρήσουν πιο σωστά. Η επικοινωνία με άτομα του περιβάλλοντός σας, μπορεί να προκαλέσει ένα ερωτικό ενδιαφέρον και θα ήταν καλό να σκεφθείτε λίγο πιο σοβαρά το θέμα της δέσμευσης, αν είστε μόνοι. Η αναζήτηση για να τολμήσετε ένα κρυφό σας όνειρο ή ένα απωθημένο, κρίνεται αυτή την περίοδο, μαζί με το κόστος, το όφελος ή την απώλεια. Επειδή θα θελήσετε να κάνετε μία γερή βάση πριν προχωρήσετε, επιδιώξτε να ισορροπήσετε τα έσοδά σας και να έχετε μία υγιή διαχείρισή τους, προκειμένου να μην μείνετε μετέωροι. Διαφορετικά, περιμένετε την κατάλληλη στιγμή, μην βιάζεστε τώρα.

 

Ζυγός

 

Είστε σε μία θετική περίοδο με τον Δία πλέον να σας κάνει πιο αποφασιστικούς. Τολμήστε και οργανώστε την ζωή σας σε προσωπικό επίπεδο. Κάνετε μία μεθοδική και δημιουργική παρουσία σε ένα κοινωνικό χώρο και προσπαθήστε να στηρίξετε απόψεις και ιδέες που θα αρέσουν. Κάποιοι αξιόλογοι άνθρωποι, θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας. Μαζί σας θα θελήσουν να κάνουν ένα σημαντικό έργο και αν συμμετέχετε σε ένα έργο, θα είστε πολύ κοντά στην αναγνώριση του ταλέντου σας και την ξεχωριστής σας συμβολής. Χαρείτε την επιτυχία και την επιβράβευση. Η Νέα Σελήνη σας προκαλεί να σκεφθείτε πρακτικά και ίσως φοβίζει λίγο για τα οικονομικά σας. Αλλά έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Μπορείτε να κάνετε σοβαρά σχέδια και να οραματιστείτε το μέλλον, όπως εσείς έχετε ανάγκη. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεκριμένοι στις απαιτήσεις. Υπάρχουν λύσεις που μπορεί να φανούν, αυτές τις μέρες.

 

Σκορπιός

 

Με τη Σελήνη, τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιό σας αυτές τις μέρες, έχετε την τιμητική σας. Ωστόσο, μπορεί να μη έχετε τρόπο να δείξετε τις ανάγκες σας και να φανείτε λίγο πιεστικοί προς τους άλλους. Μπορεί να ζητάνε πολλά από εσάς, αλλά από την άλλη πλευρά, είστε αρκετά συγκεντρωτικοί, ενδεχομένως από ανασφάλεια. Η ικανότητά σας να διεισδύετε σε όλα, σας κάνει αρκετά επίμονους και κουραστικούς στο περιβάλλον. Περιμένετε λίγο να αποδειχτεί πού έχετε δίκιο.  Μία σχέση ή ένας συνεργάτης, θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ένα σημαντικό στόχο, να ονειρευτείτε και να σχεδιάσετε εξ αρχής. Σίγουρα όμως, μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα τι ζητάτε και να κερδίσετε εντυπώσεις! Ζήλια και πάθη  είναι υπό έλεγχο,  και δεν σας κουράζουν. Χαλαρώστε και ισορροπήστε, έχοντας πάντα κατά νου, πως όλα στην ζωή είναι γεμάτα εναλλαγές, απώλειες και κέρδη έρχονται διαρκώς στην πορεία όλων. Αλλά εσείς γνωρίζετε πώς να κάνετε μία νέα αρχή. Η Νέα Σελήνη, σας το προσφέρει σαν ευκαιρία. Σβήστε το χθες, προχωρήστε στο αύριο!

 

Τοξότης

 

Θα είστε σε μία καλή περίοδο ανάπτυξης σε θέματα οργάνωσης και δημιουργίας. Ο Κρόνος και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, φέρνουν χαρά, επιλογές ουσιαστικές και αξιοπιστία προς το πρόσωπό σας.  Έχετε πλέον σοφία και εμπειρία. Ας το εκμεταλλευτείτε άμεσα!  Καθώς όμως υπάρχουν εσωτερικές ανησυχίες , δεν είστε σε γαλήνη. Ηρεμήστε, αποφύγετε να επηρεάζεστε από άτομα με φοβίες και να επιφορτίζεστε με αυτές. Αν όχι, τότε ας προσέχετε λίγο κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, επειδή υπάρχει κάποιος που μπορεί να κρύβει ένα ιδιαίτερο και μάλιστα ερωτικό ενδιαφέρον για σας, αλλά αντιδρά με ζήλια. Είναι καλή περίοδος να αναζητήσετε βαθύτερες ανάγκες σας και να τις αποδεχθείτε. Αν έχετε μία κρυφή σχέση, αυτή την εποχή μπορείτε να την χαρείτε, προσπαθώντας όμως να μην προκαλέσετε την τύχη σας. Δεν είναι όλα τόσο απλά και ανέμελα. Το μυστικό σας μπορεί να προδοθεί. Αν σας ενδιαφέρει ένα μακρινό ταξίδι, ήρθε η ώρα για να κάνετε τις επαφές που θα σας δώσουν τις πιο σημαντικές πληροφορίες.

 

Αιγόκερως

 

Για σας η περίοδος αυτή είναι μία θετική στιγμή για νέες γνωριμίες και νέο κύκλο κοινωνικό. Στα άτομα που θα σας περιβάλλουν, κάποιοι θα σας εντυπωσιάσουν και μπορεί να σας δώσουν ιδέες και οράματα, αλλά θα υπάρχουν και άτομα να σας ζηλεύουν και αργότερα να σας ανταγωνίζονται για τον μαγνητισμό που εκπέμπετε μπροστά σε ένα κοινό. Αποφύγετε να παρασύρεστε από τα πειστικά λόγια και διατηρήστε τις δικές σας απόψεις. Υπάρχουν όμως σημαντικές πληροφορίες για το μέλλον σας, για τους στόχους και το έργο σας, που θα προστεθούν αυτές τις μέρες, σε όσα γνωρίζετε. Η γνώση αυτή, θα βοηθήσει για να ξεπεράσετε τις αδυναμίες της εποχής και θα κάνετε κινήσεις επαγγελματικές πολύ καλύτερες από άλλους. Εμπιστευθείτε τες. Μέσα σε ένα περιβάλλον φιλικό ή ομαδικό, θα είστε ένα άτομο που θα ξεχωρίζει για το πάθος και το πείσμα, προκειμένου να προοδεύσετε. Καθώς δεν σας ταιριάζει συχνά η ομαδική δουλειά, θα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιους θα ελέγξετε με την παρουσία σας. Αποφύγετε το δέλεαρ ενός ατόμου που σας μαγνητίζει και σας παρασύρει.

 

Υδροχόος

 

Η Νέα Σελήνη φέρνει αλλαγές στην κοινωνική σας θέση. Ίσως ένα νέο πρόγραμμα για σας, αλλά και μία ανατροπή. Επειδή υπάρχουν άτομα που εποφθαλμιούν, ας είστε περισσότερο συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο σας. Μην κάνετε αλλαγές δίχως σκέψη. Υπάρχει ανταγωνισμός ή η λάμψη σας προκαλεί αντιπαλότητες. Προσέχετε πώς ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις. Θα αποφασίσετε για μία αλλαγή μέσα από τις προτάσεις που γίνονται στη δουλειά σας. Αλλά και μέσα από την δύναμη της μεταμόρφωσης, όπως και μέσα από την επιθυμία για επιβολή των ιδεών και της παρουσίας σας, ασκείτε μία γοητεία και μαγνητίζετε. Χαρείτε αυτή την δύναμη, δίχως εμμονή και προσκόλληση σ’ αυτή. Η Αφροδίτη και ο Κρόνος, υπόσχονται μία σοβαρή γνωριμία που θα σας ωφελήσει αυτή την εποχή. Είναι άτομο με κύρος, αξιοπρέπεια, σεβασμό ή ισχυρή θέση. Προσπαθήστε να είστε καλά μαζί του, γιατί θα είναι η λύση σε πολλά προβλήματά σας.

 

Ιχθείς

 

Για σας, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό είναι επωφελής σε μεγάλο βαθμό. Είναι μία σειρά από θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν, να τακτοποιηθούν και σας ανοίγονται ευκαιρίες. Κάνετε μία νέα αρχή, ανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες, είτε γνώσης, είτε εργασίας. Σίγουρα υπάρχει ακόμη ανασφάλεια, αλλά μπορείτε να απαιτήσετε καλύτερες συνθήκες. Καθορίστε το εύρος των χρεών σας και ρυθμίστε κάποια από αυτά. Θα έχετε την δυνατότητα, επομένως μην χάνετε χρόνο. Ένα άτομο ικανό να το σέβεστε και να το αποδέχεστε, θα σας δώσει συμβουλές για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, αντοχή και να κάνετε καθοριστικά βήματα μαζί του.

Προχωρήστε δυναμικά, αλλά και με πάθος για ένα ξεκίνημα που σας περιμένει! Η γνώση και η εκπαίδευση στον τομέα σας φαίνεται πως γίνεται αποδεκτή και αρέσει, θα σας προσφέρει αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να αισθανθείτε πως έχετε βάσεις. Αν είχατε κάποιες απώλειες, ας γνωρίζετε πως πολλά θα αλλάξουν, όσο εσείς επιδιώκετε να ψάξετε για νέες ευκαιρίες. Μην χάνετε χρόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;