Xiaomi Mi Mix:  Δείτε τα χαρακτηριστικά του νέου smartphone!
Το Xiaomi Mi Mix θεωρείται ήδη ένα από τα πιο όμορφα κινητά της αγοράς! Δείτε τα χαρακτηριστικά του που τους έχουν εντυπωσιάσει ΟΛΟΥΣ!

Το Xiaomi Mi Mix θεωρείται ήδη ένα από τα πιο όμορφα κινητά της αγοράς και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει!

Το νέο smartphone της Xiaomi σε συνεργασία με τον διάσημο σχεδιαστή Φιλίπ Σταρκ κλέβει την παράσταση τόσο από το μέγεθός του και τα τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και από το σχεδιασμό.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η οθόνη του, η οποία καλύπτει το 93.1% της συσκευής.

Η διαγώνιος της φτάνει τις 6,4 ίντσες (1080x2040p), με την αναλογία ως προς τη συνολική επιφάνεια του σώματος της συσκευής να έχει εκτοξευτεί στο 91,3%.

Αυτή ήταν και μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους μηχανικούς της Xiaomi, καθώς εκλείπει πλέον το περιθώριο στο πάνω μέρος, όπου συνήθως τοποθετούνται το ακουστικό, η μπροστινή κάμερα και άλλοι αισθητήρες.

xiaomi mi mix

Η κάμερα του Xiaomi Mi Mix είναι εξίσου εντυπωσιακή

Η μπροστινή κάμερα (με έναν μικροσκοπικό αισθητήρα ανάλυσης 5 MPixels) έχει τοποθετηθεί στο κάτω μέρος, στερώντας αναπόφευκτα από το Mi Mix πόντους εργονομίας.

Το ακουστικό έχει αντικατασταθεί από ένα πιεζοηλεκτρικό ηχείο που χρησιμοποιεί το μεταλλικό πλαίσιο για την αναπαραγωγή του ήχου και ο οπτικός αισθητήρας εγγύτητας (αυτός που αντιλαμβάνεται πότε κοιτάμε την οθόνη) από έναν αισθητήρα υπερήχων.

Στην πίσω πλευρά είναι τοποθετημένη η βασική κάμερα των 16 MPixels και ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Xiaomi Mi Mix θα φοράει το νεότερο Snapdragon (821) SoC, υποστηριζόμενο από 4 Gb RAM και 128 Gb ROM στη βασική έκδοση.

Αναμένεται  και μια πιο πολυτελής εκδοχή, με 6 Gb RAM, 256 Gb onboard μνήμη και λεπτομέρειες από χρυσό 18 καρατίων, γύρω από την κάμερα και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η μπαταρία των 4.400 mAh είναι αντίστοιχη των συνολικά υψηλών specs του Mi Mix.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;