Επιτέλους εξιχνιάστηκε το μυστήριο του τριγώνου των Βερμούδων!
Αφού κατάφερε να στερήσει τις ζωές τουλάχιστον 1000 ανθρώπων τα τελευταία 100 χρόνια, το μυστικό του τριγώνου των Βερμούδων αποκαλύπτεται!

kraken

Αφού κατάφερε να στερήσει τις ζωές τουλάχιστον 1000 ανθρώπων τα τελευταία 100 χρόνια, το μυστικό του τριγώνου των Βερμούδων αποκαλύπτεται!

Οι επιστήμονες, πλέον, θεωρούν πως η αιτία πίσω απο την πτώση τόσων πολλών αεροπλάνων και τη βύθιση τόσων πλοίων είναι τα σύννεφα!

Πως; Οι ερευνητές ισχυρίζονται πως για όλα φταίνε κάποια σύννεφα που σχηματίζουν ένα εξάγωνο σχήμα εντός του τριγώνου, δημιουργώντας έτσι απίστευτους ανέμους τουλάχιστον 213 χιλιομέτρων την ώρα. 

bermuda-triangle-02

Πιστεύουν πως αυτοί οι πανίσχυροι άνεμοι είναι ικανοί να βυθίσουν πλοία και να ρίξουν αεροπλάνα στον ωκεανό. Οι αναφορές λένε πως αυτά τα σύννεφα εμφανίζονται κυρίως στο δυτικό κομμάτι των Βερμούδων, και μπορούν διακυμανθούν απο 32 χλμ έως 88 χλμ σε μέγεθος.

O δρ. Μίλερ, δορυφορικός μετεωρολόγος απο το κρατικό πανεπιστήμιο του Κολοράντο, ανέφερε στο κανάλι Science πως:

“Δεν είναι συνηθισμένο να βλέπεις ευθείες άκρες στα σύννεφα. Τον περισσότερο καιρό, τα σύννεφα κατανέμονται τυχαία.”

Με την βοήθεια δορυφόρων, οι επιστήμονες αποπειράθηκαν να μετρήσουν τι συνέβαινε κάτω απο τα σύννεφα και ανακάλυψαν πως οι άνεμοι στο επίπεδο της θάλασσας φτάνουν τα 281 χιλιόμετρα την ώρα.

Screen Shot 2016-10-26 at 14.59.46

Για να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό, τέτοια ταχύτητα είχαν φτάσει οι άνεμοι κατα την διάρκεια του τυφώνα Κατρίνα.

Αυτοί οι άνεμοι είναι τόσο ισχυροί που μπορούν να δημιουργήσουν κύματα ύψους περίπου 13 μέτρα ψηλά, δημιουργώντας τις λεγόμενες “βόμβες αέρα”, οι οποίες “πέφτουν” με απίστευτη δύναμη προς τον ωκεανό.

Ανατριχιαστικό όσο δεν πάει, έτσι;  Τουλάχιστον θα δώσει τέλος στις ακραίες θεωρίες συνομωσίας που είχαν κυκλοφορήσει σε διάφορα μέρη του πλανήτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 4 
 2 
  
  
 1