ΟΑΕΔ: Εκατοντάδες άνεργοι παραμένουν εκτός προγραμμάτων
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες

ΟΑΕΔ, προγράμματα εργασίας, προγράμματα για άνεργους, Πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας

Στην αναμονή και στο περίμενε βρίσκονται για ακόμα μία φορά χιλιάδες άνεργοι της Πάτρας, περιμένοντας για μία θέση εργασίας, έστω και με την μορφή σύμβασης λίγων μηνών, μέσα από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που γίνονται μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν από τον ΑΣΕΠ τα ονόματα των ανέργων που πρόκειται να προσληφθούν στα οχτάμηνα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

ΟΑΕΔ: Επιδότηση έως 20.000 ευρω σε 10.000 ανέργους

Στην Πάτρα όπου η ανεργία παραμένει σε μεγάλα ποσοστά οι αιτήσεις που έγιναν ήταν εκατοντάδες για τις περίπου 600 θέσεις εργασίας που έχουν προκηρυχθεί για τον Δήμο, ενώ με βάση τα δεδομένα αυτά το ποσοστό επιτυχίας για τον κάθε άνεργο είναι αρκετά μικρό.

Στο μεταξύ, στην αναμονή βρίσκονται και δεκάδες ακόμα άνεργοι, περιμένοντας να προκηρυχθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “patrasevents.gr” Πρόκειται για τα προγράμματα αυτά με τα 2.600 ευρώ, τα οποία είναι να πραγματοποιηθούν μέσω των ΚΕΚ, ύστερα από διαφόρων ειδών αναβολές που κράτησαν περίπου 1,5 χρόνο.

ΟΑΕΔ: Όλα τα προγράμματα που τρέχουν μέχρι τον Δεκέμβριο!

Κύκλοι του υπουργείου αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η προκήρυξη των προγραμμάτων αυτών τα οποία πιθανότατα θα ξεκινήσουν μέσα στον Δεκέμβριο. Και για αυτά τα προγράμματα οι αιτήσεις που έχουν γίνει σε κάθε ΚΕΚ από τους ανέργους είναι εκατοντάδες.

ΟΑΕΔ ανακοίνωση: «Επικαιροποιήστε τα στοιχεία σας» – Δείτε αναλυτικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;