3 απλοί τρόποι που ένας άνδρας καταλαβαίνει πως προσποιείσαι οργασμό!
Ένας απο τους μεγαλύτερους φόβους ενός άνδρα είναι το να μην μπορεί να σε ικανοποιήσει, οπότε, φαντάσου πως νιώθει όταν καταλαβαίνει πως προσποιείσαι τον οργασμό σου!

landscape-1427808692-landscape-1427648232-orgasm

Ένας απο τους μεγαλύτερους φόβους ενός άνδρα είναι το να μην μπορεί να σε ικανοποιήσει, οπότε, φαντάσου πως νιώθει όταν καταλαβαίνει πως προσποιείσαι τον οργασμό σου!

Εντάξει, η κορύφωση έχει αρκετά μεγάλη σημασία κατα την διάρκεια του σεξ.

Αλλά στην εποχή μας μπορεί να τύχει να μην καταφέρνεις να τελειώσεις ή ο άλλος να μην κάνει κάτι καλά, έτσι, προσποιείσαι για να νιώσει και αυτός οκ αλλά και για να ξεμπερδέψεις!

Στο παρελθόν, έχει παρατηρηθεί ότι ακόμα και οι άντρες αναγκάζονται να προσποιούνται, διότι το άγχος της καθημερινότητας τους φορτώνει με κακές επιδόσεις χωρίς καν να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ας μείνουμε στις γυναίκες όμως. Προσπάθησε να μην το κάνεις. Καλύτερα να βλέπει πως δεν ικανοποιείσαι και να προσπαθήσει καλύτερα παρά να ξέρει πως παίζεις θέατρο. Γιατί ότι φαίνεται, φαίνεται.

Θες να μάθεις πως καρφώνεσαι; Πάμε να δούμε!

Εξωτερικά σημάδια

Όταν μία γυναίκα έχει οργασμό, φτάνει στην κορύφωση κοινώς, παίρνει ένα θολωμένο βλέμμα, λίγο η θερμοκρασία του σώματός της ανεβαίνει, και ειδικά αν η εποχή είναι προς άνοιξη-καλοκαίρι, τότε η εμφάνιση του ιδρώτα κρίνεται απαραίτητη.

Σε περίπτωση λοιπόν που εσύ είσαι πιο δροσερή και από πριγκίπισσα, το βλέμμα σου είναι σαν να κοιτάζεις το πλυντήριο ρούχων τότε ο άλλος το πιάνει. Οπότε σε περίπτωση που εσύ αρχίσεις να γκαρίζεις, έχοντας φυσικά την εμφάνιση αυτή, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε καταλάβει. Εκτός αν είναι εντελώς αναίσθητος.

Δεν τρέμεις

Ίσως να μην το έχεις καταλάβει, όταν πραγματικά έχεις οργασμό, τότε ένα σπασμό -ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ- θα τον έχεις.

Κοινώς, αν ξέρει τι του γίνεται, και εσύ έχεις σταθερότητα καρδιοχειρουργού τότε μάλλον θα αντιληφθεί ότι έκανες οσκαρική ερμηνεία.

Η περιοχή σου σε προδίδει

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι την ώρα του οργασμού, ο κόλπος της γυναίκας στενεύει μέχρι και 15 φορές. Οπότε, μία παραπάνω πίεση, μία παραπάνω στενότητα τελοσπάντων θα τη νιώσει. Αν δεν τη νιώσει, ξεσκεπάστηκες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;