Πλαστικές επεμβάσεις που έκαναν παλιές σταρ του Hollywood!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούς πλαστικές και σταρ στην ίδια πρόταση, ωστόσο, αυτήν την φορά αναφερόμαστε σε μια παλαιότερη εποχή όπου οι τρόποι για να δείχνουν οι γυναίκες όμορφες ήταν πιο περίεργοι!

marilyn_nose

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούς πλαστικές και σταρ στην ίδια πρόταση, ωστόσο, αυτήν την φορά αναφερόμαστε σε μια παλαιότερη εποχή όπου οι τρόποι για να δείχνουν οι γυναίκες όμορφες ήταν πιο περίεργοι!

Μπορεί την εποχή εκείνη να μην είχε εξελιχθεί τόσο ο τομέας της πλαστικής χειρουργικής, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τις παλιές σταρ απο το να βρουν “τρόπους” να βελτιώσουν αυτά που έβλεπαν ως μειονεκτήματα τους.

Η Lauren Valenti, μέσα απο δημοσίευμα του αμερικανικού Marie Claire, απαριθμεί τις επεμβάσεις που πέρασαν μέχρι δημιουργηθεί το τελικό αποτέλεσμα, αυτό που ξέρουμε εμείς δηλάδή!
Ηλεκτρόλυση της γραμμής των μαλλιών

rita_hair
Το ιδεώδες της “λευκής ομορφιάς”  μαζί με την διαδικασία της ηλεκτρόλυσης οδήγησαν την Ρίτα Χέιγουορθ στο να την κάνει για να ανεβάσει την γραμμή των μαλλιών της.

Με ένα μεταλλικό έλασμα έκαιγαν τον θύλακα της τρίχας κάνοντας ριζική αποτρίχωση. Την ίδια περίοδο, έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα.
Η Μαργαρίτα Κάρμεν Κανσίνο, η οποία αργότερα υιοθέτησε το όνομα Ρίτα Χέιγυορθ, ήταν ισπανικής καταγωγής. Στην αρχή της καριέρας της αποφάσισε να απαλλαχτεί με τον τρόπο αυτό απο τα χαρακτηριστικά της Λατίνας και άρχισε μία μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ.

Μάλιστα, δεν είναι η μόνη που υποβλήθηκε σε ηλεκτρόλυση. Ακόμα και η Μέριλιν Μονρόε είχε κάνει μεγαλώνοντας το μέτωπό της και αλλάζοντας έτσι το σχήμα του προσώπου της.
Έντονα ζυγωματικά

marlene_cheeckbones
Η Μαρλέν Ντίτριχ ήταν διάσημη για τα έντονα ζυγωματικά της, ωστόσο, οι φήμες θέλουν την ηθοποιό να μην έχει γεννηθεί με αυτήν την οστεϊκή δομή.

Οι φήμες λένε πως έχει αφαιρέσει τους γομφίους της ώστε να τονιστούν οι κοιλότητες στα μάγουλα της.
Το Facelift Croydon

marlene_croydon
Η Ντίτριχ μάλλον δεν είχε κανένα θέμα με τον πόνο. Γιατί; Εκτός από την οδοντιατρικές επεμβάσεις που έκανε ήταν, επίσης, φανατική οπαδός της μεθόδου “Croydon Facelift”.

Πως γινόταν αυτό; Μια χειρουργική ταινία στη βάση των μαλλιών τραβούσε προς τα πίσω το δέρμα του προσώπου για να φαίνεται χωρίς ρυτίδες.
Ρινοπλαστική

marilyn_nose

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αν και σήμερα σχεδόν όλοι οι σταρ έχουν αλλάξει τη μύτη τους, στο παρελθόν η ρινοπλαστική ήταν λιγότερο δημοφιλής και πιο επικίνδυνη.

Έτσι είναι δύσκολο να πει κανείς ποιος από τους παλιούς σταρ του Χόλιγουντ είχε προχωρήσει σ’ αυτήν την επέμβαση, ωστόσο από στοιχεία που έχουν βρεθεί η Μέριλιν Μονρόε είχε προβεί σε μία ανάλογη διαδικασία για να στενέψει τον χόνδρο γύρω από την άκρη της μύτης της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1