Νέα προϊόντα με λογότυπο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών!
Το πανεπιστήμιο Αθηνών, ακολουθώντας το παράδειγμα των ανώτατων ιδρυμάτων του εξωτερικού λανσάρει τα δικά του "αναμνηστικά"!

1078828_banner1

Το πανεπιστήμιο Αθηνών, ακολουθώντας το παράδειγμα των ανώτατων ιδρυμάτων του εξωτερικού λανσάρει τα δικά του “αναμνηστικά”!

Τα προϊόντα αυτά φέρουν το σύμβολο του Πανεπιστημίου, την θεά Αθηνά, θεά της Γνώσης και της Σοφίας, αλλά και το λογότυπο του.

Ο κατάλογος των πραγμάτων περιλαμβάνει μπλουζάκια, στυλό, κούπες, γραβάτες αλλά και ομπρέλες.

Από σήμερα, όλα αυτά, είναι πλέον διαθέσιμα και στο νέο e-shop, όπου ο καθένας μπορεί να παραγγείλει τα αναμνηστικά που τον ενδιαφέρουν.

Σήμερα προστέθηκαν, για πρώτη φορά, ημερολόγια για το 2017, δύο τύπων, αναλόγως τη χρήση για την οποία προορίζονται: το ένα, κλασικό, επιτραπέζιο, για το γραφείο και το άλλο πιο ευέλικτο και μικρό για να χωράει σε τσάντες άνετα.

pan00  pan0

Στο e-shop μπορεί να επιλέξει κανείς τα αναμνηστικά που θέλει καινα του παραδοθούν με αντικαταβολή όπου επιθυμεί.

Εκτός του e-shop, πάντως, τα αναμνηστικά είδη διατίθενται και στο εκθετήριο στην είσοδο του Κεντρικού Κτηρίου του ΕΚΠΑ (Πανεπιστημίου 30), στα γραφεία της Εταιρείας Αξιοποιήσεως και Διαχειρίσεως της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ακαδημίας 52), στο Πολιτιστικό Κέντρο – Εντευκτήριο «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ», (Ακαδημίας 48 και Σίνα), στο Μουσείο Ιστορίας (Θόλου 5, Πλάκα), στην Ιατρική Σχολή (Μικράς Ασίας 75, Γουδή, κτήριο 13), ενώ σύντομα, θα ανακοινωθούν και άλλα σημεία πώλησης.

pane0

panep00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;