Το πρώτο ελληνικό camping 5 αστέρων έρχεται το 2017!

Από neolaia.gr Team 14 Οκτωβρίου 2016

 

camping

Ως κομμάτι του επενδυτικού τουριστικού σχεδίου απο την εταιρεία Skotina Resort A.E. θα δημιουργηθεί το πρώτο 5άστερο κάμπινγκ στην Ελλάδα!

 

Η Skotina Resort A.E.  ανήκει στους Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες Γιώργο Σπυριδόπουλο, Χρήστο Χιονίδη και Γιώργο Δεληγιαννίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, η επένδυση συνολικού ύψους 30 εκατ. ευρώ θα χτιστεί σε έκταση 487 στρεμμάτων, η οποία θα έχει μπροστά σε παραλία 720 μ.

Τα 427 στρέμματα στη Σκοτίνα της Βέροιας μισθώθηκαν για 60 χρόνια από την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου κατόπιν διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης τον Μάιο του 2013, ενώ προστέθηκαν άλλα 60 στρέμματα του ΟΣΕ.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, για αρχή θα λειτουργήσει το κάμπινγκ και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν τα έργα για τη δημιουργία ενός οικολογικού ξενοδοχείου, συνεδριακού κέντρου, κέντρου ευεξίας και άλλων κέντρων.

Στον χώρο του κάμπινγκ θα προστεθούν γύρω στις 8 με 10 σκηνές τύπου glamping, για τους πιο απαιτητικούς κατασκηνωτές, που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της κατασκήνωσης, αλλά θα επιθυμούσαν και κάποιες ανέσεις.

Το glamping χρησιμοποιεί-φυσικά- σκηνή, μόνο που βρίσκεται σε υπερυψωμένο ξύλινο πάτωμα, έχει βεράντα, έχει έπιπλα, τηλεόραση και γενικά ανέσεις ξενοδοχείου αρκετών αστέρων.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της εταιρείας, το έργο θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τη σεζόν του 2019 και στόχος είναι η προσέλκυση υψηλού εισοδηματικού επιπέδου επισκεπτών που τους αρέσει αυτή η μορφή διακοπών και η επαφή με τη φύση.

Όπως δήλωσε στο Voria.gr ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Σπυριδόπουλος: «Θέλουμε να διαφοροποιήσουμε την κατασκηνωτική εμπειρία για Έλληνες και ξένους τουρίστες. Αποφασίσαμε στο Skotina Resort να ακολουθήσουμε το glamping, τη διεθνή τάση και για glamorous camping, δηλαδή για καταλύματα που κάνει δυνατή την πολύ άνετη και πολυτελή διαμονή σε σκηνές».

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486