Δυο θρύλοι της Liverpool και United συζητούν πριν το ντέρμπι!
Ακούγεται αρκετά ακραίο, και είναι, αλλά η αγγλική τηλεόραση τόλμησε και το έκανε - Πραγματοποίησε μια συνέντευξη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο σταρ του ποδοσφαίρου όπου μιλούν για την σημασία του ντέρμπι!

Ακούγεται αρκετά ακραίο, και είναι, αλλά η αγγλική τηλεόραση τόλμησε και το έκανε – Πραγματοποίησε μια συνέντευξη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο σταρ του ποδοσφαίρου όπου μιλούν για την σημασία του ντέρμπι!

Ο Τζέιμι Κάραγκερ και ο Γκάρι Νέβιλ βρέθηκαν σε δυο καρέκλες για  μια 9λεπτη συνέντευξη.

Οι δύο παίκτες των Liverpool και Manchester United, που άλλοτε ανταγωνιζόντουαν για χρόνια στα ντέρμπι των ομάδων τους, έκατσαν μπροστά σε μια κάμερα, μόνοι οι δυο τους, και ανέλυσαν τι σημαίνει ντέρμπι ανάμεσα σε αυτές τις δυο ομάδες.

Το ρόλο του συντονιστή δημοσιογράφου, ανέλαβαν οι φωτογραφίες που δίνονταν στους ποδοσφαιριστές ώστε να φέρουν στην μνήμη τους τα εκάστοτε στιγμιότυπα και να τα σχολιάσουν.

Ο Κάραγκερ θυμήθηκε τη νίκη του 2000 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» με εκτέλεση φάουλ που προήλθε από φάουλ του Νέβιλ.

πριν το ντέρμπι

Ο Νέβιλ παραδέχθηκε πως οι διαμαρτυρίες στον διαιτητή, ακόμη και για φάσεις που δεν έχεις δίκιο, δημιουργούν πάντα μια πίεση σε αυτόν στα ντέρμπι.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ανέλυσαν πολλά απο τα περιστατικά που προέκυψαν στο παρελθόν, ακόμα και αν δεν τους τιμούσαν ιδιαίτερα.

Αυτό το βίντεο είναι το ποδόσφαιρο στα καλύτερα του!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;