Angelina Dusk Live στο Troubar!
Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά ​στη σκηνή του Troubar ​για να ξεδιπλώσει τις καινούριες πτυχές της προσωπικότητάς της εξερευνώντας νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια.

unnamed (16)

Συναυλίες 2016: Η Angelika Dusk επιστρέφει δυναμικά στη σκηνή του Troubar για να ξεδιπλώσει τις καινούριες πτυχές της προσωπικότητάς της εξερευνώντας νέα καλλιτεχνικά μονοπάτια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
22.00

Μέσα από τους στίχους και τη μουσική της περιγράφει ρεαλιστικές και οριακές καταστάσεις “φλερτάροντας” με τα άκρα γιατί κάπου εκεί βρίσκεται η αλήθεια της.

Μας προκαλεί να εξερευνήσουμε το άγνωστο, να ξεπεράσουμε τα όρια, να κάνουμε επιλογές έξω από αυτό που έχουμε συνηθίσει και να πάρουμε ρίσκα. Μία δημιουργική πάλη, άλλοτε εσωτερική και άλλοτε εξωτερική, που μας φέρνει ολοένα πιο κοντά στην ουσία που κρύβουμε μέσα μας.

Edgy, sexy, hard ήχος, σαγηνευτική σκηνική παρουσία συνθέτουν το σκηνικό των live της Angelika.

unnamed (17)

Με νέα κομμάτια από το επερχόμενο album της, σε πιο “Dirty” διάθεση, καθώς επίσης και με επιλογές από τη rock, pop και indie σκηνή (Depeche Mode, Florence and the Machine, Editors ανάμεσα σε άλλους), μέσα από το προσωπικό της πρίσμα, το live αυτό ανάβει τη σπίθα που κρύβουμε μέσα μας!

RU Ready to “Scream”?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;