To Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται το φθινόπωρο με νέα λαχταριστά πιάτα και απολαυστικά cocktails!
Τo Hard Rock Cafe Athens καλωσορίζει το φθινόπωρο με νέες γευστικές επιλογές και υπέροχα cocktails σερβιρισμένα σε βαζάκια που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

unnamed

Τo Hard Rock Cafe Athens καλωσορίζει το φθινόπωρο με νέες γευστικές επιλογές και υπέροχα cocktails σερβιρισμένα σε βαζάκια που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς!

Ο κατάλογος εμπλουτίζεται με νέα αυθεντικά πιάτα αλλά και τολμηρά φθινοπωρινά cocktails που συνδυάζουν φρέσκα υλικά και ιδιαίτερες γεύσεις για να μετατρέψουν κάθε επίσκεψη, στον εμβληματικό χώρο του Hard Rock Cafe Athens, σε μια ξεχωριστή Hard Rock εμπειρία!

Στο δημοφιλές menu του Hard Rock Cafe Athens έρχονται να προστεθούν, μεταξύ άλλων, νέα απολαυστικά πιάτα όπως το Hickory-Smoked Barbeque Combo, ιδανικό για όσους αγαπούν τα παϊδάκια και το κοτόπουλο, το οποίο σερβίρεται με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες, cowboy beans και σαλάτα κίτρου coleslaw, το BBQ 3-Way, με ζουμερά κομμάτια ψητού χοιρινού και το Hickory-Smoked Ribs, παϊδάκια, επικαλυμμένα με τα μοναδικά καρυκεύματα του Hard Rock Cafe και ραντισμένα με barbeque sauce!

Ακόμη, ανάμεσα στα νέα πιάτα μπορεί κανείς να απολαύσει το Barbeque Chicken, κοτόπουλο με barbeque sauce και ψημένο τόσο όσο να κόβεται εύκολα, το Hickory-Smoked pulled Pork Sandwich, με ζουμερά κομμάτια χοιρινού και barbeque sauce, μέσα σε ψημένο brioche, αλλά και το μοναδικό Hell’s Bells Burger, με καραμελωμένα κρεμμύδια και pepper jack cheese μέσα σε ψητό ψωμάκι brioche, με πλούσια sriracha mayo και συνοδευμένο από δύο ατομικές πιπεριές, παναρισμένες σε μείγμα beer battered peppers για ένα πικάντικο τελείωμα!

Εκτός από τα υπέροχα νέα του πιάτα, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει απίθανα φθινοπωρινά cocktails! Η βραβευμένη λίστα του Hard Rock Cafe εμπλουτίζεται και καλεί όλους σε ένα ταξίδι τολμηρών γεύσεων:
Mango Tequila Sunrise: Απολαύστε αυτό το μείγμα από Cuervo Gold Tequila, Sailor Jerry Spiced Rum, χυμό πορτοκαλιού, Mango Purée και γρεναδίνη, ιδανικό για όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ!
Peachy Keen Punch: Οι μοναδικές γεύσεις των Patrón Silver Tequila, Pyrat XO Rum, Peach Reál, Monin Orgeat και χυμό ανανά δημιουργούν τον τέλειο συνδυασμό για ένα ακαταμάχητο cocktail!
Spiced Cinnamon Mule: ABSOLUT Vodka, Fireball Cinnamon Whisky, Monin Spiced καστανή ζάχαρη, φρέσκο lime και ginger beer. Υλικά που συνδυάζονται υπέροχες γεύσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Blackberry Peach Bramble: Το twist του Hard Rock Cafe Athens σε αυτό το κλασικό cocktail συνδυάζει Botanist Gin, φρέσκα blackberries, Peach Reál και σπιτική λεμονάδα, ενώ ολοκληρώνεται με Chambord Black Raspberry Liqueur!
Rush on the Rocks: Ένα μείγμα από Crown Royal Maple Whisky, χυμό μήλου, house-made γλυκόξινο mix και Monin Spiced καστανή ζάχαρη, σερβιρισμένο με καρύκευμα Cajun sugar ‘n spice στο χείλος του ποτηριού!
#ThisIsHardRock

Σχετικά: Νέα λαχταριστά πιάτα και φθινοπωρινά cocktails από το Hard Rock Cafe Athens
Διεύθυνση: Hard Rock Cafe Αθήνα
Αδριανού 52
Μοναστηράκι, Αθήνα
210 3245170

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;