Εκπαιδεύοντας νέους χωρίς προϋπηρεσία για να βρουν την πρώτη τους δουλειά!
Πώς θα αποκτήσεις αυτά τα skills όμως για να μπορέσεις να εισαχθείς ομαλά στην αγορά εργασίας; Μάθε εδώ!

cover

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι το προσωπικά χαρακτηριστικά ενός νέου φοιτητή ή πρόσφατα πτυχιούχου για να βρει την πρώτη του δουλειά.

Παρ’ όλ’ αυτά η αγορά ψάχνει διαρκώς ανθρώπους οι οποίοι είναι τροφοδοτημένοι με tech skills. Πώς θα αποκτήσεις αυτά τα skills όμως για να μπορέσεις να εισαχθείς ομαλά στην αγορά εργασίας; Δύο λύσεις προτείνονται.

Αρχικά μην χάνεις χρόνο και ψάξ’ το μόνος σου. Υπάρχουν πάρα πολλά free tutorials εκεί έξω τα οποία ξεκινούν από το (0) μηδέν και μπορούν να σε βοηθήσουν να μάθεις τα βασικά.

gif article

Αν παρ’ όλ’ αυτά σου λείπει το κίνητρο και η καθοδήγηση μην πτοείσαι, το CollegeLink η μεγαλύτερη πλατφόρμα εύρεσης της πρώτης σου δουλειάς, ακόμα και να μην  έχεις καμία προϋπηρεσία, έχει φροντίσει για σένα.

Το CollegeLink έχοντας στην βάση του 150 εταιρίες που ανοίγουν διαρκώς θέσεις που καλύπτονται από νέους σαν εσένα, επικοινώνησε με τις εταιρίες αυτές και διαπίστωσε ότι έχει τεράστιο νόημα οι εκπαίδευση των νέων, σε κάποια tech skills που ζητάει η αγορά προκειμένου να είναι πιο έτοιμοι όταν κάτσουν στην καρέκλα της συνέντευξης. Προφανώς τα περισσότερα από αυτά γίνονται εντελώς δωρεάν για τους υποψηφίους, όπως το Code Arena 3 !

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το CollegeLink.gr σε συνεργασία με την Netstudio διοργανώνουν το Code Arena event στο οποίο θα εκπαιδευτούν εντελώς δωρεάν 20 νέοι φοιτητές και απόφοιτοι στον τομέα του Web Development με σκοπό την πρόσληψή τους από την Netstudio.

Το Code Arena 3 απευθύνεται σε νέες και νέους υποψηφίους οι οποίοι αναζητούν εργασία στον χώρο του Web Development. Δεν απαιτείται προϋπηρεσία και ιδιαίτερες τεχνικές δεξιότητες, αρκεί η όρεξη για μάθηση και αγάπη για την τεχνολογία.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή τώρα στο join.netstudio.gr

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει αρχικά να αγαπάς την τεχνολογία για να έχεις όρεξη για μάθηση και διαθεσιμότητα για άμεση πρόσληψη. Επιμονή , εφευρετικότητα, δημιουργικότητα είναι στοιχεία που εάν έχεις πολύ πιθανών να σου δώσουν τα εισιτήριο σου για το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό event.

Είναι εντελώς δωρεάν απλά θα πρέπει να έχεις το δικό σου laptop κατά τις εκπαιδεύσεις και να έχεις χρησιμοποιήσει τουλάχιστον μία γλώσσα προγραμματισμού στο παρελθόν. Τέλος , απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή δήλωση της συμμετοχής σου είναι η ολοκλήρωση και των δύο διαδικτυακών τεστ που θα σου στείλει η Netstudio κατά την εγγραφή σου.

Για το πρόγραμμα, την τοποθεσία των εκπαιδεύσεων και για περαιτέρω πληροφορίες του Code Arena 3 μπορείς να ενημερωθείς εδώ .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;