Οι Top Hard Rock Bartenders της Αθήνας διεκδικούν μια θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό BARocker!
Το Hard Rock Cafe Athens πρόκειται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά και το 2ο Γύρο του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Bartending!

hard rock cafe

Το Hard Rock Cafe Athens πρόκειται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά και το 2ο Γύρο του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Bartending!

Ready, set, MIX! Το Hard Rock Cafe Athens προσκαλεί τους ταλαντούχους bartenders του στον 4ου ετήσιο Παγκόσμιο Διαγωνισμό BARocker! Πρόκειται για μια κορυφαία «μάχη», όπου οι Hard Rock bartenders από όλο τον κόσμο καλούνται να αναδείξουν τις bartending ικανότητές τους, διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο του καλύτερου Hard Rock BARocker 2016.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 21:00, το Hard Rock Cafe Αthens θα φιλοξενήσει τον πρώτο γύρο του διαγωνισμού, με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους bartenders του και κριτική επιτροπή τους ειδικούς στο χώρο: Νικόλ Κομοδίκη – Operations Manager, Hard Rock Cafe Athens, Μιχάλη Παπαζήση – Flair Bartending Instructor, Bar Academy και ο Αλέξανδρος Μακρίδης, από τη Red Bull. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στη γνώση συνταγών, τη γεύση, την ακρίβεια, την ταχύτητα, τη δεξιοτεχνία και τη συνολική παρουσίαση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο χώρο θα υπάρχει Resident DJ, που θα ξεσηκώνει κοινό! Την ίδια στιγμή, οι επισκέπτες του Ηard Rock Cafe καλούνται να συμμετέχουν και να εμψυχώσουν τους διαγωνιζόμενους, καθώς θα διεκδικούν μια θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ο νικητής που θα αναδειχθεί και θα περάσει στην επόμενη φάση θα κερδίσει μία χάλκινη 3D κονκάρδα BARocker 2016 καθώς κι ένα πακέτο δώρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;