Η 8χρονη Daisy Edmonds είναι ο ήρωας της ημέρας!
Τι έχει να πει ένα παιδί 8 χρονών για τα ρούχα που φτιάχνονται για τα κορίτσια; Η Daisy έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες χάρη στην πανέξυπνη απάντηση της προς την μητέρα της!

Τι έχει να πει ένα παιδί 8 χρονών για τα ρούχα που φτιάχνονται για τα κορίτσια; Η Daisy έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες χάρη στην πανέξυπνη απάντηση της προς την μητέρα της!

Η μικρή Daisy Edmonds κατάφερε να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στις εταιρείες που προωθούν προϊόντα στη βιομηχανία της μόδας τα οποία απευθύνονται ειδικά σε αγόρια ή κορίτσια.

Η Daisy και η μαμά της βρισκόντουσαν στο supermarket, όπου μόλις η μικρή συνειδητοποιήσε πόσο μεγάλες είναι οι ανισότητες μεταξύ αγορίστικων και κοριτσίστικων ρούχων, εκνευρίστηκε και η μαμά της κατέγραψε τι είχε να πει.

Στο βίντεο η μικρή ξεκινά συγκρίνοντας τις μπλούζες μεταξύ τους: -“Γεια’, “Πανέμορφη”, “Νιώθω υπέροχα!” για τα κορίτσια και “Η περιπέτεια στην έρημο περιμένει”, “Σκέψου διαφορετικά” και “Ήρωας!” για τα αγόρια.

Η Daisy επισήμανε πόσο άσχημο είναι να βάζουν τέτοιες ταμπέλες στα παιδιά ανάλογα με το φύλο τους.

“Είναι άδικο επειδή όλοι νομίζουν πως τα κορίτσια πρέπει να είναι απλά όμορφα και τα αγόρια περιπετειώδη”, είπε χαρακτηριστικά, “Γιατί πρέπει τα ρούχα των αγοριών και των κοριτσιών να είναι χωρισμένα εξαρχής; Είμαστε το ίδιο καλοί.”

Η Daisy αποτελεί σημαντικό πρότυπο του πόσο σημαντικό είναι να θυμόμαστε πως οι φεμινιστές και οι φεμινίστριες ανήκουν σε όλα τα φύλα, μεγέθη, εθνικότητες και ηλικίες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;