Σουπερ μάρκετ για ληγμένα ή χτυπημένα τρόφιμα!
Το πρώτο κατάστημα με ληγμένα ή χτυπημένα τρόφιμα άνοιξε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ποιoς ο σκοπός του;

fruit-and-veg-1024x510

Το πρώτο κατάστημα με ληγμένα ή χτυπημένα τρόφιμα άνοιξε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ποιoς ο σκοπός του;

Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται Πάντσεϋ (κοντά στο Λίντς) του Ηνωμένου Βασιλείου. Άνοιξε στις 29 Αυγούστου και έκτοτε το προσωπικό κάνει ο,τι μπορεί ώστε να λειτουργεί κάθε μέρα της εβδομάδας εξυπηρετώντας όσο το δυνατόν καλύτερα την τοπική κοινότητα.

 

Σκοπός της ιδέας αυτής είναι η υποστήριξη ατόμων με μικρές οικονομικές δυνατότητες, οοι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες της οικογένειας τους αλλά και να μειώσουν τα έξοδα τους.

Το «Real Junk Food Project» έχει σχεδόν τα ίδια προϊόντα που βρίσκονται στα κανονικά σούπερ μάρκετ,απλώς τα προϊόντα του βρίσκονται πιο κοντά στην ημερομηνία λήξης ή έχουν χτυπηθεί κάπως εντός της συσκευασίας τους.

Οι πελάτες του καταστήματος μπορούν να πάρουν φρέσκα ζυμαρικά, χυμούς, σάλτσες ζυμαρικών, φρούτα, λαχανικά, ακόμα και γλυκά, σε οποιαδήποτε τιμή θεωρούν πως μπορούν να υποστηρίξουν.
Κάθε χρόνο, γύρω στα 1,3 δισεκατομμύρια τόνοι τροφίμων χαλάνε ή πετώνται διεθνώς, την ώρα που περίπου 795 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν την απαραίτητη πρόσβαση σε τρόφιμα.

Η λύση της μεταφοράς διανομής των τροφίμων σε άτομα που κινδυνεύουν απο υποσιτισμό έχει οφέλη τόσο για το περιβάλλον όσο και για την δημόσια υγεία.

Η συγκεκριμένη εταιρεία γεννήθηκε απο την επιτυχία μιας άλλης σειράς καταστημάτων. Τα καταστήματα αυτά ήταν εστιατόρια και καφετέριες που έφτιαχναν φρεσκομαγειρεμένο φαγητό απο υλικά που προορίζονταν για πέταμα!
Αντίστοιχο καταστήμα είναι το WeFood της Δανίας, το οποίο ξεκίνησε να πουλά ληγμένα τρόφιμα νωρίτερα αυτό το χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
FT
2 - 1
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
FT
2 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;