10 πράγματα που αξίζει να δοκιμάσεις στο σεξ!
Αναρωτιέσαι αν υπάρχουν τρόποι να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το σεξ; Η απάντηση είναι ναι, είτε με την βοήθεια του συντρόφου σου είτε όχι!

5a109893e6a0133a081d8bde18beeb2e

Αναρωτιέσαι αν υπάρχουν τρόποι να απολαύσεις ακόμα περισσότερο το σεξ; Η απάντηση είναι ναι, είτε με την βοήθεια του συντρόφου σου είτε όχι!

Το σεξ πάνω από όλα είναι κάτι που πρέπει να σε διασκεδάζει και να μην σε κάνει να νιώθεις άβολα για κανένα λόγο. Αφού έχουμε αυτό δεδομένο, ας δούμε μερικά πράγματα που πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις, έστω μια φορά, στο κρεβάτι!

  •  Την αυτοικανοποίηση

Το λέμε ξανά και ξανά, ο αυνανισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις το σώμα σου, τι σου αρέσει περισσότερο και στην τελική τι σου εξασφαλίζει απολαυστικούς οργασμούς. Οπότε καν’το!

  • Σεξ στα γρήγορα

Ορισμένες φορές μόνο που χρειάζεσαι είναι να νιώσεις την έξαψη του σεξ στα γρήγορα. Άσε που αν το δοκιμάσεις γρήγορα και δημόσια, είναι ακόμα πιο ερεθιστικό.

  •  Αργό και αισθησιακό σεξ

Κοινώς το να μην σηκωθείς από το κρεβάτι αν δεν νιώσεις ότι έχεις πεθάνει από απόλαυση. Το να κάνεις σεξ σαν να μην έχεις καμία υποχρέωση, αξίζει απίστευτα πολύ!

  • “Δεν τελείωσα ακόμη!”

Γιατι προφανώς, το σεξ δεν τελειώνει όταν τελειώσει ο ένας μόνο!

  • Να λες τι δεν σου αρέσει

Αυτό έλειπε να μην μπορείς να πεις ότι αυτή η χ,ψ στάση ή ότι ο τρόπος που σου κάνει στοματικό ο φίλος σου δεν σου αρέσει. Είναι δικαίωμα σου να διεκδικείς ο,τι αρέσει στο σώμα σου.

  • Να κάνετε σεξ χωρίς να βγάλετε άχνα

Είναι πιο ενδιαφέρον απ’ότι ακούγεται. Φοβάστε μην σας ακούσει κανείς. Αντέχεις να μη φωνάξεις;

  • Να κάνετε σεξ βγάζοντας πολλές “άχνες”

Φωνάξτε και οι δύο, πες του πόσο σου αρέσει αυτό που σου κάνει. Στη χειρότερη θα το μάθει και ο γείτονας αλλά εσυ θα έχεις περάσει καλά!

  • Βάλε μπροστά τη φαντασία σου!

Εφόσον συμφωνείτε και οι δύο ότι δεν είναι άβολο για κανέναν απο τους δυο!

  • Σεξ στο ντους!

Μπορεί να είναι εξαιρετικά άβολο, γιατί γλιστράς, δεν χωράς καλά με τον σύντροφό σου, ΑΛΛΑ μια δοκιμή θα σε πείσει. Το ζεστό νερό κάνει θαύματα και ανεβάζει την απόλαυση σε άλλα επίπεδα.

  •  Sexting

ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτά μόνο με άτομα που εμπιστεύεσαι με όσα λες και στέλνεις. Αν προσέχεις με αυτά το sexting μπορεί να γίνει πολύ ερεθιστικό!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;