9 σημάδια πως κάνει πολύ καλό σεξ!
Πόσες φορές έχει τύχει να υπολογίζεις σε ένα άτομο για ικανοποίηση και να πέσεις έξω;

christian-grey-serio-in-posa

Δεν είναι και επιστημονικά διαπιστωμένο, αλλά οι φήμες λένε πως αυτοί που έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικοί στο κρεβάτι!

Πόσες φορές έχει τύχει να υπολογίζεις σε ένα άτομο για ικανοποίηση και να πέσεις έξω;

Αρκετές έτσι; Ξέρουμε.

Ορίστε, λοιπόν, μερικά σημάδια που μπορεί να σε γλιτώσουν απο μια απογοήτευση.

Πως μπορείς να ξέρεις αν αυτός που φλερτάρεις, μπορεί να σε ικανοποιήσει:

1.Συζητάει άνετα για το σεξ

Δεν μιλάμε για “κοκόρεμα”. Αυτό δείχνει ανασφάλεια. Αν όμως είναι κανείς διατεθειμένος να κάτσει να συζητήσει για το σεξ και για προσωπικές εμπειρίες, ξέρεις πως είναι άνετο άτομο, που συνεπάγεται πως ψάχνεται πάνω στο θέμα. Ένα άτομο που θέλει να συζητάει ανοιχτά τέτοια θέματα, είναι ταυτόχρονα ένα άτομο που του αρέσει να ψάχνει τρόπους να βελτιωθεί στο κρεβάτι.


2.Είναι ελαστικός και επιδέξιος

Συναντήσατε μια ξενέρωτη αλλαγή στα πλάνα σας; Βρίσκει αμέσως εναλλακτική για να περάσετε καλά.

Πέραν απο εξαιρετικά γοητευτικό χαρακτηριστικό, που δίχνει ευστροφία, είναι και δείγμα πως ακόμη και αν συμβεί τίποτα περίεργο ενώ “μπαλαμουτιάζεστε” θα βρει τρόπο να περάσετε και οι δυο καλά, χωρίς να χαλάσετε τη φάση.

3.Έχει αυτοπεποίθηση

Προσοχή στις απομιμήσεις! Δεν εννοούμε για το τζάμπα φούσκωμα που κάνουν κάποιοι.

Μιλάμε για μια αίσθηση άνεσης που διαχέεται στο σύνολο της κινησιολογίας του ατόμου για το οποίο μιλάμε. Ένας άντρας που πιστεύει στον εαυτό του, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, είναι πολύ καλός στο κρεβάτι. Έχει την απαραίτηση υπομονή να ασχοληθεί με ό,τι πρέπει, όταν πρέπει.

4.Του αρέσει να χορεύει

Μπορεί να ακούγεται άσχετο, αλλά δεν είναι. Συνδέεται άμεσα με το θέμα της αυτοπεποίθησης που αναφέρθηκε πιο πάνω. Γιατί ένα άτομο να δηλώνει πως δεν του αρέσει να κουνάει το σώμα του με αστείο τρόπο; Κάποιο θέμα υπάρχει.

5.Κάνει έντονο και συνεχές eye contact μαζί σου

Η εμπειρία υπαγορεύει πως το βλέμμα τα λέει όλα. Πάλι ακουστήκαμε γελοίοι, αλλά ναι! Αν το έντονο βλέμμα ενός ατόμου σε κάνει να νιώθεις λίγο άβολα ή να ανατριχιάζεις…σε περιμένει απίστευτο σεξ.


6.Δεν βιάζεται

Ένας τύπος που με το που ακουμπήσουν τα χείλη σας για πρώτη φορά, πάει κατευθείαν το χέρι του στην περιοχή σου, πρώτον, είναι για φάπες και, δεύτερον, εγγύηση: δεν θα αντέξει πάνω απο 5 λεπτά.

7.Δεν είναι επικριτικός

Οι τύποι που σχολιάζουν αρνητικά συνήθειες σου ή ακόμη χειρότερα, εξωτερικά σου χαρακτηριστικά, δεν θα δημιουργήσουν ποτέ την ωραία άνετη ατμόσφαιρα που χρειάζεσαι για το σεξ. Στο σεξ θέλεις να νιώθεις άνετα με το άλλο πρόσωπο, πρώτα, και ύστερα, με τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν δεν έχεις 2/2 σε αυτά, δεν θα ευχαριστηθείς τίποτα.

8.Ξέρει πως να κινεί τα χέρια του

Τα χέρια μπορούν να είναι πολύ ερεθιστικά αν χρησιμοποιηθούν σωστά. Μην πάει το μυαλό σου κατεθείαν στο πονηρό. Αν κάποιος ξέρει πως να χρησιμοποιεί τα χέρια του ακόμα και στις πιο απλές κινήσεις, το βλέπεις, θα ξέρει και πως να τα χρησιμοποιήσει πάνω σου.

9.Παρατηρεί τι σου αρέσει

Τι θέλει το σεξ πάνω απ’όλα; Ενδιαφέρον.

Αν το άλλο άτομο παρατηρεί τι σου αρέσει κάθε φορά, μετά απο λίγο καιρό θα ξέρει πως να σε απογειώνει σε μερικά λεπτά. Έχε το νου σου για άτομα που ασχολούνται με το να σε περιποιούνται όπως ακριβώς σου αρέσει. Τα παραπάνω δεν αναφέρονται απαραίτητα στο κρεβάτι. Μπορείς να τα παρατηρήσεις και απο την συμπεριφορά του στις εξόδους σας! Φροντίζει φέρνει μπροστά σου κάτι που θα σε ενθουσιάσει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2