Χώρισε η Taylor Swift με τον Tom Hiddleston!
Τέλος το Hiddleswift. Ετοιμάσου για νέο τραγούδι χωρισμού!

maxresdefault (2)

Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι που σάρωσε τα media με την απότομα έντονη σχέση του. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Taylor Swift και ο Tom Hiddleston χώρισαν μετά απο μόλις 3 μήνες σχέση!

Σύμφωνα με το περιοδικό People, το ζευγάρι που τράβηξε επι 3 μήνες τα φώτα πάνω του με τις- οριακά υπερβολικές- εκδηλώσεις αγάπης του, αποφάσισε να χωρίσει.

Προς το παρόν, δεν έχουν υπάρξει νέα εάν πρόκειται να τα ξαναβρουν ποτέ.

Δυο μήνες πριν, η Taylor Swift και ο Tom Hiddleston, ή αλλιώς Hiddleswift, φαινόντουσαν αχώριστοι. Σήμερα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι χώρισε “με φιλικούς όρους”.

Αντιπρόσωποι πρακτορείων, όπως του CNN, προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με τους αντιπροσώπους της Taylor Swift και του Tom Hiddleston, ωστόσο τα νέα δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα.

Η αρχή της σχέσης τους είχε επιβεβαιωθεί έπειτα απο δημοσίευμα της Sun στις 14 Ιουνίου που περιείχε φωτογραφίες της 25χρονης τραγουδίστριας και του 35χρονου ηθοποιού να περπατούν στην παραλία του Rhode Island σαν να πρωταγωνιστούν σε ρομαντική ταινία.

Το δημοσίευμα είχε προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον, καθώς κυκλοφόρησε δυο εβδομάδες μετά την δημοσίευση του χωρισμού της Swift με τον μουσικό Calvin Harris.

Έκτοτε, οι έξοδοι των HIddleswift έχαιραν υψηλών επιπέδων δημοσιότητας.

Τον Ιούνιο, η Swift γνώρισε τους γονείς του Tom Hiddleston στην Μεγάλη Βρετανία αφού ο Hiddleston είχε γνωρίσει τους δικούς της στο Nashville των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τον Ιούλιο, το ζευγάρι συμμετείχε σε ένα μεγάλο πάρτυ στο Rhode Island, όπου ο Tom Hiddleston φορούσε μπλουζα με στάμπα “I (καρδιά) T.S. (“Αγαπώ την Τ.Σ.).

111_778x436

Όμως μετά από ένα έντονο καλοκαίρι, όταν ο Hiddleston της ζήτησε να τον συνοδεύσει στα Emmy Awards, η Swift άρχισε να αναρωτιέται μήπως δεν είναι μαζι της για τους σωστούς λόγους.

Βέβαια, πολλοί που αντιμετώπιζαν κριτικά την σχέση του ζευγαριού, θεωρούσαν πως όλα
αυτά, ακόμη και η ίδια η σχέση, είχαν γίνει για τη δημοσιότητα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;