Ποια επαγγέλματα έχουν μέλλον;! (video)
Ο Mikeius, ο Κώστας Μαλιάτσης και η Άννα Μαρία Βέλλη σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής «Τρία Πουλάκια» στο netwix.gr προσπαθούν να καταλήξουν στο καλύτερο επάγγελμα του μέλλοντος

unnamed (1)

Ο Mikeius, ο Κώστας Μαλιάτσης και η Άννα Μαρία Βέλλη σε αυτό το επεισόδιο της εκπομπής «Τρία Πουλάκια» στο netwix.gr προσπαθούν να καταλήξουν στο καλύτερο επάγγελμα του μέλλοντος για τους νέους ανάμεσα στα χειρωνακτικά, και σε αυτά που σχετίζονται με το Διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, αντιπαραθέτουν το επάγγελμα του προγραμματιστή απέναντι σε αυτό του υδραυλικού χρησιμοποιώντας «αδιάσειστα» επιχειρήματα όπως: ποιο από τα δύο μπορεί να συναντήσεις σε πολλές ερωτικές ταινίες στο porn hub, ποιο είναι πιο χρήσιμο κτλ.

Ακόμη, οι τρεις τους παραθέτουν, τα –κατά τη γνώμη τους- «πολλά υποσχόμενα» επαγγέλματα για τη νέα γενιά.

About «Τρία Πουλάκια»:

Τρία Πουλάκια κάθονται και συζητούν, όχι πάνω σε ένα κλαδί γιατί δεν θα τους άντεχε. Γενικά κανείς δεν τους αντέχει. Δεν αντέχουν καν ο ένας τον άλλο.

Ο Mikeius, ο Μαλιάτσης και η Άννα Μαρία με το αστείρευτο χιούμορ που τους διακρίνει, σχολιάζουν την επικαιρότητα σε ένα πάνελ χάρμα για τους οφθαλμούς σας και μελωδία στα αυτάκια σας! Μια υπερπαραγωγή του Comedylab για το netwix.gr, που θα αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στην ψυχή σας και τα μάτια σας. Οι παρουσιαστές διατίθενται για παιδικά πάρτι και κονσομασιόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;