Δείξε μου τα χείλη σου να σου πω τι οργασμό έχεις!
Τι ρόλο παίζουν στο οργασμό τα χείλη; Σύμφωνα με έρευνα αρκετό...

Cute_Angelina_Jolie_Lips

Σκωτσέζοι επιστήμονες έκαναν την πιο πρωτότυπη έρευνα που έχουμε διαβάσει εδώ και καιρό…Αναζήτησαν πώς τα χείλη μιας γυναίκας επηρεάζουν τον οργασμό της.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα τους γυναίκες με επίπεδο πάνω χείλος σαν μια γραμμή (όπως η Νικόλ Κίντμαν), δεν απολαμβάνουν το σεξ, τόσο σε σχέση με άλλες.

Αντίθετα γυναίκες με σαρκώδες πάνω χείλος στο στόμα λατρεύουν το σεξ και το απολαμβάνουν περισσότερο.

Οι γυναίκες με σαρκώδες το πάνω χείλος, έχουν 12 φορές περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σε αντίθεση με τις γυναίκες που το πάνω χείλος στο στόμα τους είναι πιο… επίπεδο.

Οι επιστήμονες εξέτασαν 258 γυναίκες ηλικίας από 18, μέχρι 35 ετών. Τους ζήτησαν να περιγράψουν τα χείλη και τις ερωτικές τους συνήθειες.

Το 95% των γυναικών όσων είχαν πιο έντονη γραμμή στο πάνω χείλος, δήλωσαν πως η σεξουαλική επαφή καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις άλλες γυναίκες που δήλωσαν το ίδιο σε ποσοστό 60%.

Πάντως, όπως δήλωσε η ψυχολόγος Paula Hall, η έρευνα αυτή δεν πρέπει να μειώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών που δεν έχουν την έντονη γραμμή στα χείλη τους: “Αν μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιείται με τη σεξουαλική πράξη και μόνο, έχει καλώς.

Ωστόσο, αυτό που μετράει στη σεξουαλική επαφή, είναι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία”, σημείωσε .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;