Το
Το πολυαναμενόμενο sequel της Disney/Pixar "Ψάχνοντας την Ντόρι" κάνει επιτέλους πρεμιέρα. Από 1η Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους, από τη Feel Good!

13 χρόνια μετά το «Ψάχνοντας το Νέμο», την ιστορία του μικρού πορτοκαλί ψαριού-κλόουν που έκλεψε τις καρδιές μικρών και μεγάλων, η αγαπημένη παρέα του Νέμο, του Μάρλιν και της Ντόρι επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε μια ακόμα περιπλάνηση, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια την Ντόρι: το αγαπημένο μπλε ψαράκι θυμάται ξαφνικά ότι έχει οικογένεια, και έτσι ξεκινά και πάλι το ταξίδι της παρέας στους ωκεανούς σε αναζήτηση των γονιών της.

Η επίσημη πρεμιέρα του πολυναμενόμοενου sequel της Disney/Pixar έγινε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στον κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ με τη στήριξη της ΙΚΕΑ και παρουσία της Δήμητρας Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Αθερίδη, που δανείζουν και πάλι τις φωνές τους στην Ντόρι και τον Μάρλιν στην ελληνική μεταγλώττιση της ταινίας.
Στο κατάμεστο θερινό σινεμά μια έκπληξη περίμενε μικρούς και μεγάλους. Με τη στήριξη της ΙΚΕΑ ο κινηματογράφος μεταμορφώθηκε σε παιδότοπο με έπιπλα και παιχνίδια ΙΚΕΑ. Οι μικροί φίλοι του Νέμο και της Ντόρι είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες, να παίξουν quiz και να κερδίσουν δώρα, να κάνουν face-painting και να απολαύσουν την ταινία καθισμένοι σε παιδικές πολυθρονίτσες και καρεκλάκια ή ξαπλωμένοι σε κρεβατάκια ΙΚΕΑ.

Μεταξύ άλλων στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν οι νικητές του X-Factor Πάνος Πάλλης των Stereo Soul και η Τάνια Μπρεάζου, δύο από τα τρία μέλη του συγκροτήματος των Otherview, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Βασίλης Κουμεντάκος, ο τραγουδιστής Άρης Πλασκασοβίτης, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Άντζελα Ευρυπίδη, ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ο συνθέτης Χρυσόστομος Καραντωνίου και ο τραγουδιστής Πάνος Παπαϊωάννου, οι ερμηνεύτριες Μαρίζα Ρίζου και Βίκυ Καρατζόγλου και η ηθοποιός και σεναριογράφος Φωτεινή Αθερίδη.
Με τη στήριξη της ΙΚΕΑ θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες πρεμιέρες στη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα, ενώ η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους από αυτήν την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου.

Σύνοψη:
Η – πιο ξεχασιάρα δεν γίνεται – μπλε ψαρίνα Ντόρι θυμάται ότι κάπου στον ωκεανό έχει μια οικογένεια που την αγαπά και την περιμένει. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της.

1η Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood σε 3D
(Μεταγλωττισμένο και με υπότιτλους)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
1'
9 - 13
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;