Δέκα πράγματα που δεν γίνεται να λείπουν από κανένα φοιτητικό σπίτι! #YOLOstudent
Ναι οκ. Σίγουρα δεν θα ξεχάσεις να πάρεις κρεβάτι ας πούμε. Αν και δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, απλά να ρίξεις ένα στρώμα κάτω και να την κάνεις βασιλιάς.

7DF5CC19A6

Ναι οκ. Σίγουρα δεν θα ξεχάσεις να πάρεις κρεβάτι ας πούμε. Αν και δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, απλά να ρίξεις ένα στρώμα κάτω και να την κάνεις βασιλιάς.

Η ερώτηση είναι άλλη.

Ποια είναι εκείνα τα 10; Τα βασικά. Αυτά που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην έχεις αν θες να περάσεις το υπόλοιπο της φοιτητικής σου ζωής ζώντας την όπως πρέπει.

Χαλάρωσε. Εμείς είμαστε εδώ. Και φτιάξαμε τη λίστα, ειδικά για σένα.

Πάμε:

Καφετιέρα

IZZY-6616S-Milano---(222070)

Ξυπνάς το πρωί; Καφές. Και μεσημέρι δηλαδή αν ξυπνήσεις, πάλι τα ίδια. Καφές. Γυρνάς από τη σχολή; Καφές. Αράζεις με φίλους σπίτι; Καφές.

Μη το σκέφτεσαι καν. Το πρώτο πράγμα που θα “λιώσεις” στη χρήση, είναι η καφετιέρα.

Δες καφετιέρες εδώ!

Φούρνος Μικροκυμάτων

fee_786_587_png (5)

Στέλνει η μάνα φαγητό; Φούρνος Μικροκυμάτων. Αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ έτοιμη μερίδα; Φούρνος Μικροκυμάτων. Έμεινες χθες κάτι από αυτά που είχατε παραγγείλει; (εκτός από πίτσα. Η πίτσα τρώγεται πάντα κρύα όταν δεν είναι φρέσκια). Φούρνος Μικροκυμάτων. Η καρδιά της κουζίνας.

Δες φούρνους μικροκυμάτων εδώ!

Τοστιέρα

fee_786_587_png (3)

Ίδια κατάσταση με την καφετιέρα. Δεν χρειάζεται να είσαι ο Πετρετζίκης. Δεν χρειάζεται καν να έχεις μαγειρέψει ποτέ ξανά. Απλά πράγματα. Ψωμί; Gooood. Τυρί; Gooood. Ζαμπόν; Goood. Καθάρισες. Από εκεί και πέρα αν είσαι και μερακλής, κόβεις λίγη ντοματίτσα, βάζεις και λίγο μαρούλι, μία κουταλιά του γλυκού μαγιονέζα (άλλη φορά θα εξηγήσουμε πως να τη φτιάχνεις μόνος σου) και “τσακ”, “out of nowhere” που θα λέγαν και στο χωριό του James Oliver, σνακ. Σε 5 λεπτά μέσα. Το ψήνεις και είσαι βασιλιάς.

Δες τοστιέρες εδώ!

Σκεύη Κουζίνας

fee_786_587_png (4)

Και μπορεί ο φούρνος μικροκυμάτων να είναι η αξιόπιστη εύκολη λύση, αλλά αργά ή γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι μια μακαρονάδα βρε αδερφέ, χρειάζεται να μπορείς να την κάνεις. Δεν μιλάω για παστίτσιο. Μία απλή, με κόκκινη σάλτσα. Μία κατσαρόλα μεγάλη, ένα κατσαρολάκι μικρό, ένα σουρωτήρι και ένα τηγάνι. Αυτά. Λίγα και καλά.

Δες εδώ τα πάντα για τα σκεύη της κουζίνας!

Τηλεόραση

F&U-FL28101

Δεν σου λέω ότι κάθεσαι να βλέπεις τηλεόραση με τις ώρες. Σειρές όμως; Ταινίες; Video Games; Οι σύγχρονες τηλεοράσεις πλέον συνδέονται πανεύκολα με όλες σου τις συσκευές (laptop, tablet, smartphone). Προσέφερε στον εαυτό σου, ένα πολύ υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας, ακόμα και με λίγα χρήματα, αφού οι επιλογές είναι πολλές!

Δες μεγάλη ποικιλία σε τηλεοράσεις και οθόνες, εδώ!

Tablet

MLS

Το Νο1 γκάτζετ. Οι ηλεκτρονικές γραμματείες των σχολών είναι τίγκα στις ηλεκτρονικές σημειώσεις. Και ο πιο εύκολος τρόπος να τις διαβάζεις, είναι από το tablet. Ξαπλωτός ή και καθιστός. Γενικότερα για τη σχολή, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και για το διάβασμα γενικότερα, είναι η καλύτερη λύση.

Δες μεγάλη ποικιλία σε tablets εδώ!

Hi Fi

PANASONIC-SC-AKX200

Μουσική. Τι είναι για σένα η μουσική; Ακόμα και αν δεν είσαι όμως το τυπάκι που ακούει μουσική όσο είναι ξύπνιο (μην σου πω και όταν κοιμάται), ηχεία ως συμπληρωματικά για την οθόνη/TV είναι απαραίτητα, αφού και αυτά με χαμηλό κόστος, μπορούν να βελτιώσουν κατακόρυφα το επίπεδο ψυχαγωγίας στο σπίτι.

Δες πολλά cool και υψηλής αισθητικής Hi Fi εδώ!

Laptop

LENOVO-B5400-I3-4000M-6GB-1TB---(59441671)

Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το πόσο απαραίτητο είναι ένα laptop στο σπίτι. Εδώ απλώς, χρειάζεται να πάρεις μία απόφαση.

Για τί χρήση το θες;

Δες ποιο λάπτοπ σου ταιριάζει καλύτερα, εδώ!

Powerbank

powerbanks

Δύο. Ακριβώς. Δύο powerbank χρειάζεσαι. Ένα φορτισμένο μόνιμα μαζί σου και ένα σπίτι να φορτίζει. Γιατί στην εποχή που ζούμε η χρήση του smartphone και του tablet είναι μεγάλη, επειδή θα λείπεις -ελπίζουμε- πολλές ώρες από το σπίτι και επειδή ξέρουμε πόσο ΧΑΛΙΑ είναι μένεις από μπαταρία.

Δες powerbanks εδώ!

Πλυντήριο ρούχων

SIEMENS-WM10E262GR

Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που μένουν μακρυά από τους γονείς τους. Αυτοί που στέλνουν τα ρούχα για πλύσιμο στη μαμά και αυτοί που μένουν όντως μόνοι τους. Όπως είχε πει κάποτε και ένας σπουδαίος κωμικός “θεωρείς τυχαίο που η σωλήνωση του πλυντηρίου μοιάζει με ομφάλιο λώρο”; Όχι θα σου πω. Και με τον καιρό θα μάθεις και το μυστικό. Αυτό το “όλα στους 40”. Καλές πλύσεις!

Δες πλυντήρια ρούχων εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;