5 σημάδια ότι δε θα είναι καλός στο σεξ!
Αυτά είναι πέντε σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον θα σε απογοητεύσει στο σεξ!

tumblr_inline_ny0xzu2gNu1td0hds_1280

Αυτά είναι πέντε σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον θα σε απογοητεύσει στο σεξ!

1. Αν φιλάει άσχημα. Αν βασικά δεν ξέρει να φιλήσει νορμάλ, ή αν για τον οποιοδήποτε λόγο όταν φιλιέστε το όλο πράγμα είναι awkward και άνευ χημείας.
Πρακτικά αν ούτε τα φιλιά δεν σας κάνουν να μπείτε στο κατάλληλο «mood» μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι το sex θα είναι καλό.

2. Αν είναι εαυτούλης.
«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Αν δηλαδή το μόνο που τον νοιάζει είναι ο εαυτός του, και δεν δείχνει κανένα απολύτως ενδιαφέρον για σένα όταν βγαίνετε ραντεβού, ούτε σε επίπεδο κουβέντας, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι και στο sex θα δείξει την ανάλογη συμπεριφορά, aka. θα είναι υπερβολικά απασχολημένος με την δική του ικανοποίηση και όχι ιδιαίτερα με τη δική σου.

3. Όταν παρόλο που έχετε βγει αρκετά ραντεβού, δεν είναι ιδιαιτέρως εκδηλωτικός, και δεν έχεις καταλάβει ακόμη αν του αρέσεις πολύ, λίγο ή καθόλου.
Εν ολίγοις, αν ένας άντρας σε θέλει το λογικό είναι και να το δείχνει. Το να είναι μονίμως συγκρατημένος και καθόλου διαχυτικός δεν είναι καθόλου ευοίωνο. Πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι αν δεν υπάρχει αρκετό πάθος εξαρχής μην έχεις την ελπίδα ότι κατά τη διάρκεια του sex θα το αποκτήσετε.

4. Αν είναι γενικώς αδέξιος.
Προφανώς αν είναι αδέξιος σε όλες του τις κινήσεις, μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι στο sex θα πάθει μετάλλαξη προσωπικότητας και ξαφνικά θα γίνει τέρμα επιδέξιος και «to the point».

5. Αν δεν είσαι εσύ υπερβολικά σίγουρη ότι σου αρέσει.
Σε αυτή την περίπτωση, όσο τέλειος και σωστός και επιδέξιος κι αν είναι, το sex δεν «παίζει» να το ευχαριστηθείς μιας και το πρόβλημα θα ξεκινά με σένα, μιας και δεν θα είσαι στο απαιτούμενο «mood», επομένως θα είναι σχεδόν ανέφικτο το να το ευχαριστηθείς όπως θα έπρεπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;