Φεστιβάλ Λουτρακίου 2016: Άλκιστις Πρωτοψάλτη
Οι εκδηλώσεις στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λουτρακίου 2016 συνεχίζονται.
AFISA PRWTOPSALTH70X100-2
AFISA PRWTOPSALTH70X100-2

Οι εκδηλώσεις στα πλαίσια του Φεστιβάλ Λουτρακίου 2016 συνεχίζονται.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου η Άλκηστη Πρωτοψάλτη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου!

ε ένα ουράνιο μουσικό τόξο με χρώματα από την Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην Πανσέληνο, την Πέμπτη 18 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Loutraki Festival. Μια από τις πιο αγαπημένες διαχρονικές Ελληνίδες ερμηνεύτριες, η οποία φημίζεται για την “δωρική” και τρυφερή φωνή της, τη ξεχωριστή έκφρασή της, αλλά και τη μοναδική σκηνική της παρουσία που ξεσηκώνει το κοινό σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσει το κοινό σ’ αυτή τη συναυλία έχει παρουσιαστεί στο Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, στο Alhambra Theater στο Παρίσι, στο Cadoghan Theater στο Λονδίνο, στο Τελ Αβίβ, στην Κύπρο κ.α. με ιδιαίτερη επιτυχία, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές, αλλά και σε λίγες πόλεις της ελληνικής επικράτειας.

Η “μοναδική” Άλκηστις, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν όσοι έχουν την τύχη να την ακούσουν, είναι ο κρίκος που ενώνει την ελληνική μουσική με τον διεθνή κινηματογράφο και το μιούζικαλ … “Κάθε εμφάνιση αυτής της μούσας είναι μία εμπειρία μοναδική, χωρίς σύγκριση” έχει σχολιάσει αρκετές φορές ο διεθνής τύπος.

H εξαιρετική ερμηνεύτρια θα μας συγκινήσει τραγουδώντας μελοποιημένη ποίηση του Νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη και θα συνεχίσει με σύγχρονη ελληνική μουσική, χαρίζοντάς μας τα καλύτερά της τραγούδια που θα μας κάνουν να ονειρευτούμε, να αγαπήσουμε, να ξεχάσουμε! Τραγούδια με χρώματα από την Ελλάδα, μελωδικά, με ροκ πινελιές, τραγούδια που θα γεμίσουν τη ψυχή μας.

Μαζί της μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών, διακεκριμένων σολίστ, οι οποίοι ξεχωρίζουν με το πάθος τους, ξεδιπλώνοντας μοναδικά στη σκηνή το ταλέντο τους.

1ο Δημοτικό Σχολείου Λουτρακίου | Πέμπτη 18 Αυγούστου | Ώρα 21:00

Εισιτήριο: 10 ευρώ προπώληση και 12 ευρώ στο ταμείο.
Προπώληση στην Αθήνα, Πανεπιστημίου 39, σε επιλεγμένα σημεία στο Λουτράκι,
στα Ίσθμια και στην Κόρινθο και στην www.ticketservices.gr

Διοργάνωση: Σύλλογος Φίλων Μουσικής
Συνδιοργάνωση: Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;