Pizza Fan: Νέο ζυμωτό σάντουιτς από ζύμη πίτσας!
Αυτή είναι η νέα πρόταση της Pizza Fan!

SANDWICH

Σίγουρα πολλά θα είχε να πει ο Βρετανός Τζον Μόντεγκιου, τέταρτος κόμης του Σάντουιτς, που ανακάλυψε το νόστιμο συνταίριασμα υλικών που σήμερα ονομάζουμε σάντουιτς, για τη νέα πρόταση της Pizza Fan.
Ονομάζεται ζυμωτό κι είναι ένα νέο πραγματικά πρωτότυπο σάντουιτς, αφού για την παραγωγή του χρησιμοποιείται αποκλειστικά ζύμη πίτσας. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το κάνει να διαφοροποιείται από οτιδήποτε άλλο έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα.
Ετοιμάζεται καθημερινά με ζυμάρι από φυσικό προζύμι και έρχεται ψημένο με φρέσκο βούτυρο που αναδεικνύει μια πρωτότυπη ισορροπία γεύσης και αρώματος.
Θα το βρείτε σε 3 νόστιμες χορταστικές εκδοχές με πλούσια υλικά: αλλαντικών, γαλοπούλα, κοτόπουλο. Στην τιμή των 1.90 ευρώ για το σάντουιτς αλλαντικών και γαλοπούλας και 2.10 ευρώ για το σάντουιτς κοτόπουλου, για παραλαβή από το κατάστημα, η πρόταση της Pizza Fan γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.
Τέλος στις ίδιες 3 γεύσεις έρχονται και τα νέα τραγανά μπαγκετίνι της Pizza Fan που είναι μικρότερα σάντουιτς σε μπαγκέτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;