Έρευνα: Αυτά είναι τα πιο ερωτογενή σημεία στο γυναικείο σώμα!
Αυτά είναι τα πιο ερωτογενή σημεία στο γυναικείο σώμα σύμφωνα με Καναδούς επιστήμονες!

margot-robbie1442511206

Καναδοί επιστήμονες αναζήτησαν τα πιο ερωτογενή σημεία στο γυναικείο σώμα και μπορούμε να πούμε ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ ενδιαφέρον!

Οι άντρες συχνά παραπονιούνται ότι δε μπορούν με τίποτα να ευχαριστήσουν μια γυναίκα αλλά τώρα η επιστήμη τους βοηθάει δείχνοντας το δρόμο για την απόλυτη σεξουαλική ευχαρίστηση! Για να δούμε…

Οι επιστήμονες μας επιβεβαίωσαν λίγο-πολύ πράγματα που μάλλον ήδη γνωρίζαμε. Μας είπαν για παράδειγμα ότι τα  σημεία που ερεθίζονται με το απαλό άγγιγμα είναι ο λαιμός, το εσωτερικό του χεριού και η περιοχή γύρω από το αιδοίο, ενώ η θηλή αποδείχτηκε ως η λιγότερο ευαίσθητη σε αυτό το είδος ερεθισμού.

Η κλειτορίδα και οι θηλές ήταν τα πιο ευαίσθητα σημεία, όσον αφορά την σεξουαλική ευχαρίστηση. Αντίθετα το πλευρικό μέρος του στήθους και η κοιλιά ήταν το λιγότερο ευαίσθητα.

Η κλειτορίδα και θηλή βρέθηκε ότι είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία στο γυναικείο σώμα όσον αφορά τις δονήσεις.

Οι Καναδοί επιστήμονες ελπίζουν ότι τα ευρήματά τους θα οδηγήσουν σε πιο ικανοποιητικές σεξουαλικές εμπειρίες για τις γυναίκες δεδομένου ότι οι περισσότερες ερωτογενείς ζώνες τους είναι πλέον επιστημονικά επιβεβαιωμένες.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sexual Medicine. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ εξέτασαν τις περιπτώσεις 30 γυναικών ηλικίας 18-35 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;