ΔΠΘ: Ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές Σχολείο Επιχειρηματικότητας
Διαβάστε αναλυτικά!

1o Σεμινάριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Επιχειρηματικότητας που διεξήχθη για τρίτη χρονιά στην Ξάνθη από 04 έως 08 Ιουλίου 2016.

Ο θεσμός διοργανώνεται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Δ.Π.Θ. και σε συνεργασία με το Nottingham Business School του Nottingham Trent University της Αγγλίας.

Ποιοι συμμετείχαν

Στο Θερινό Σχολείο συμμετείχαν φοιτητές από διάφορες σχολές από την Ελλάδα και την Αγγλία αλλά και επιχειρήσεις της Ελλάδας όπως η Cocomat, η Tribewearables, η Exallo και η Phytoplasis. Οι φοιτητές σε συνεργασία με τις εταιρείες είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν προτάσεις για πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παραπάνω εταιρείες.

Προσκεκλημένοι ομιλητές όπως ο κ. Βασίλης Μαυροειδής από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο κ. Γιάννης Σκουληκάρης από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Πατεντών, και ο κ. Παντελής Αγγελίδης Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας ανέπτυξαν καίρια ζητήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και μετέφεραν τις εμπειρίες τους από τους χώρους στους οποίους εξειδικεύονται.

Οι εργασίες του θερινού σχολείου περιελάμβαναν εκπαιδευτικές επισκέψεις, εργαστήρια ανάπτυξης επιχειρηματικών σκεπτικών, παρουσιάσεις, αλλά και κάποιες ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην πόλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;