ParkAround: Η εφαρμογή που σου βρίσκει θέση parking!
Μάθε τα πάντα για την εφαρμογή που σου βρίσκει θέση parking!

3

Το ParkAround είναι η εφαρμογή που σου βρίσκει θέση parking στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο..

Καλησπέρα, παρουσιαστείτε!
Είμαστε οι Γιάννης Κατσιώτης & Κώστας Αρκάδας, απόφοιτοι (εδώ και μερικά χρόνια ☺ ) των τμημάτων πληροφορικής του ΟΠΑ & του Καποδιστριακού αντίστοιχα.

Τι ακριβώς είναι το ParkΑround;
Το ParkAround είναι μια δωρεάν online υπηρεσία και mobile εφαρμογή (iPhone & Android) εύρεσης θέσεων στάθμευσης. Ο στόχος του είναι να δώσει στους οδηγούς περισσότερο έλεγχο στο πρόβλημα του parking. Είναι διαθέσιμο για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο & Ρόδο. Συμμετέχουν περισσότερα από 120+ parking και υπάρχουν προσφορές έως και 80% χαμηλότερα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο αν πηγαίνεις για καφέ στο κέντρο της Αθήνας όσο και αν ταξιδεύεις από το Ελ. Βενιζελος. Ενδεικτικά, υπάρχουν τιμές για στάθμευση στο αεροδρόμιο με 16€ για 4 ημέρες τη στιγμή που το μετρό έχει 17€ (πήγαινε-έλα). Άρα δεν είναι μόνο geeky να παρκάρεις με το ParkAround είναι και οικονομικό.

Και πώς το χρησιμοποιώ ακριβώς;
Μπαίνει στο parkaround.gr (ή στην εφαρμογή αν είσαι app-freak) διαλέγεις την περιοχή που θέλεις να παρκάρεις, βλέπεις τις διαθέσιμες επιλογές και κάνεις κράτηση της θέσης σου. Η διαδικασία είναι τόσο εύκολη που δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσεις λογαριασμό.

Ως εταιρία σε ποια φάση βρίσκεστε;
Πρόσφατα ξεκινήσαμε τη λειτουργία του ParkAround στην Ισπανία και εξετάζουμε τη δυνατότητα επέκτασης σε περισσότερες χώρες τη Ευρώπης.

Συμβουλές σε νέους που ξεκινούν τώρα να υλοποιούν τις δικές τους ιδέες;
Όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο υπάρχουν δυσκολίες και προκλήσεις που σε αποθαρρύνουν ή σε αποσυντονίζουν. Ο μόνος τρόπος να προχωρήσεις είναι να συγκεντρώνεσαι στο στόχο σου και να δουλεύεις καθημερινά για να τον πετύχεις. Συνεπώς προσήλωση στο στόχο και πολύ δουλειά.

Μπορείτε να επισκεφτείτε εδώ το official site του ParkAround

Εδώ να κατεβάσετε την εφαρμογή και εδώ να τους βρείτε στο Facebook

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
59'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
55'
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;