Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε ένα μαγιό NEVER της επιλογής σου!
Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε ένα μαγιό της επιλογής σου από τη NEVER!

16-07-18 NEVER 02

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας και κέρδισε ένα μαγιό NEVER! Εσύ διαλέγεις, όποιο μαγιό σου αρέσει!

Συμπλήρωσε τη φόρμα που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου. Ο νικητής του διαγωνισμού θα ενημερωθεί μέσω email ή τηλεφωνικά από εμάς. Ο διαγωνισμός λήγει στις 26 Ιουλίου 2016. 

Λίγα λόγια για  τη NEVER: 
Η NEVER ιδρύθηκε το 2015 σαν φιλοσοφία και brand name. Για να αναζητήσεις, όμως, την εμπειρία και την τεχνική στην κατασκευή θα χρειαστεί να ανατρέξεις στο 1975. Πρόκειται για μια από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες γυναικείων μαγιό που αναγεννήθηκε τα τελευταία χρόνια μέσα από τις στάχτες της. Η NEVER πραγματοποιεί την παραγωγή της εξολοκλήρου στην Ελλάδα σε δική της βιοτεχνία και στοχεύει να βγει σε όλες τις μεγάλες αγορές παγκοσμίως.

Η έμπνευση είναι μία και ξεκάθαρη, η γυναικεία υπόσταση. Η επιθετικότητα, η δύναμη και η ανεξέλεγκτη εξυπνάδα είναι κάποια από τα στοιχεία κάθε γυναίκας, από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου, τα οποία αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό κάθε συλλογής της NEVER. Inspired by you. Designed for you.

Κάθε γυναίκα που πληροί αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά δεν γίνεται ίδια με τις υπόλοιπες μπορεί να λατρέψει το brand από την πρώτη στιγμή και να αναζητά καθετί καινούργιο που προσφέρεται.

Στις 12/07/2016: η NEVER αφύπνισε το ένστικτο κάθε γυναίκας, που επιζητά και απολαμβάνει την αποκλειστικότητα αφού με το release του επίσημου site παρουσίασε 3 designs από την ερχόμενη συλλογή του Summer ’17, τα οποία αποτελούν και τα Carry On Pieces του brand.

Όσες, τολμήσουν και αποδεχτούν την πρόκληση που τέθηκε θα μπορέσουν να διαλέξουν ένα η περισσότερα ανάμεσα σε 2 σχέδια για TOPS & BOTTOMS και 1 ONEPIECE σε χαμηλότερες τιμές. Η διάθεση ανέρχεται στα 150 κομμάτια αυστηρά.

Για να αποκτήσεις ένα από τα 150 NEVER swimwear από φέτος, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τολμήσεις να επισκεφθείς το www.neverswimwear.com

Αντέχεις; Πρόσεξε όμως, μία φορά είναι αρκετή για να τα γνωρίσεις, αλλά όχι για να σταματήσεις να τα αποζητάς.
So remember, always me but never you.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;