Ποιες γυναικείες χειρονομίες μπορούν να ξετρελάνουν έναν άντρα;

Από neolaia.gr Team 17 Ιουλίου 2016

Δες ποιες είναι οι γυναικείες χειρονομίες που μπορούν να ξετρελάνουν έναν άντρα και κάνε τον σύντροφό σου να «παραμιλάει» από έρωτα και αγάπη για σένα μιας και με αυτή σου τη συμπεριφορά θα το έχεις «σκλαβώσει»!

1. Το να του πας ένα πρωί που θα ξυπνήσετε μαζί πρωινό στο κρεβάτι.

2. Το να δεις μαζί του κάποιον αγώνα όπου θα παίζει η ομάδα που υποστηρίζει, είτε live, είτε στην TV αλλά χωρίς να του κάνεις συνέχεια ερωτήσεις, απορίες και γενικώς σχόλια. Με άλλα λόγια, να του κάνεις παρέα, «ψιλοαθόρυβα».

3. Το να του δίνεις την ευχέρεια να έχει τον χώρο και τον χρόνο του, και να μπορεί να να βγαίνει με τις παρέες του χωρίς να φοβάται ότι θα του τηλεφωνείς κάθε πέντε λεπτά, ή ότι μετά θα του βγάλεις την έξοδο «ξινή» κάνοντάς του κάποια επική σκηνή ζήλιας.

4. Το να λες κάποιο κομπλιμέντο για εκείνον μπροστά σε τρίτους, είτε είναι φίλοι του, είτε δικοί σου ή άσχετοι, δείχνοντας έτσι εμπράκτως ότι τον θαυμάζεις.

5. Το να του παίρνεις έξυπνα δώρα, κι όχι άχρηστα ή πράγματα που απλώς δεν είναι του γούστου του ή -ακόμη χειρότερα- που δεν είναι στο στιλ του και στη συνέχεια μάλιστα να τον αναγκάζεις κιόλας να τα χρησιμοποιεί ή να τα φορά.

6. Το να του κάνεις που και που εκπλήξεις. Όχι δεν είπαμε να αντιστρέψετε εντελώς τους ρόλους, αλλά μπορείς σίγουρα να του κάνεις κάποια έκπληξη τύπου ρομαντικό δείπνο που να έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου, ή δώρο τα εισιτήρια για κάποια συναυλία ή αγώνα που θέλει διακαώς να δει, ή να του εμφανιστείς εκεί που δεν το περιμένει καθόλου φορώντας sexy εσώρουχα, με τα οποία -κατά προτίμηση- να μη σε έχει ξαναδεί.

7. Το να είσαι ανοιχτόμυαλη και δεκτική στο να δοκιμάζετε νέα πράγματα στο sex. Να μην λες σε όλα όχι και κυρίως να μην αρνείσαι να τα δοκιμάσεις καν, προτού τα απορρίψεις.

8. Το να του μαγειρέψεις μια μέρα το αγαπημένο του φαγητό.

9. Το να του στέλνεις updates με νέα για την αγαπημένη του σειρά, και τα οποία βρίσκεις online, δείχνοντάς του έτσι ότι συμμερίζεσαι τα ενδιαφέροντά του.

10. Το να του κάνεις ένα χαλαρωτικό μασάζ με ή άνευ σεξ ως συνέχεια.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486