Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Εθελοντισμού για 1 χρόνο στην Αυστρία, για νέους 18-30 ετών
Όλες οι λεπτομέρειες!

εθελοντισμός

H Α.Μ.Κ.Ε. You in Europe σε συνεργασία με τον οργανισμό “aha – Tipps & Infos für junge Leute Dornbirn, AUSTRIA” αναζητούν έναν Έλληνα άνδρα εθελοντή 18-30 ετών για να συμμετέχει στο πρόγραμμα εθελοντισμού στο κοινωφελές ίδρυμα Sunnahof, για ένα χρόνο.

Στόχος

Στόχος του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία στον εθελοντή να εργαστεί εθελοντικά με άτομα που διαθέτουν ελαφράς μορφής διανοητική αναπηρία, βοηθώντας τους στην κοινωνική ενσωμάτωση και προσωπική ανάπτυξη μέσα από θεραπευτικές βιωματικές δράσεις όπως η γεωργία, η φροντίδα φυτών, η ξυλουργική, η μαγειρική και η επαφή με τα ζώα. Σε συνεργασία με το ειδικευμένο προσωπικό του φορέα, ο εθελοντής θα βοηθήσει τα άτομα με ιδιαίτερες δεξιότητες να αναπτύξουν τα χαρίσματά τους που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση και στην σταδιακή αυτονόμησή τους.

Ο εθελοντής θα πρέπει να διαθέτει ανοιχτό τρόπο σκέψης, θέληση για απόκτηση νέων εμπειριών και δεξιοτήτων και μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα που θα του επιτρέψει να σταθεί δίπλα στους ωφελούμενους υποστηρίζοντάς τους.

Η συγκεκριμένη δράση χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ και καλύπτεται πλήρως η διαμονή και η διατροφή του εθελοντή, τα έξοδα ταξιδιού έναρξης και αποχώρησης ενώ δίνεται και ένα μηνιαίο χρηματικό ποσό (pocket money) για τα προσωπικά του έξοδα.

Υποβολή Αιτήσεων

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων Πέμπτη 20 Ιουλίου.

Πληροφορίες

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και για την υποβολή αιτήσεων στην ιστοσελίδα www.youineurope.gr.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;