Νέος κύκλος e-learning προγραμμάτων - Παν. Ιωαννίνων
Όλες οι πληροφορίες!

elearning

Το Πρόγραμμα της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης «Συνεχιζόμενη Κατάρτιση – Οικονομία και Κοινωνία» του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής (Ε.Ε.Ο.Κ.Π) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνει την έναρξη του νέου κύκλου σπουδών.

Η έναρξη προσδιορίζεται στις 5/9/2016.

Το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αποτελείται και από μεμονωμένα μαθήματα και από κύκλους μαθημάτων που περιέχουν περισσότερα του ενός μαθήματα. Ένας κύκλος μαθημάτων, μέσω της συνάφειας των μαθημάτων που περιέχει, δίνει εξειδίκευση σ’ ένα ευρύτερο γνωστικό αντικείμενο.

Ο εκπαιδευόμενος μπορεί να επιλέξει να εγγραφεί σ’ ένα ή περισσότερα μεμονωμένα μαθήματα ή σ’ ένα κύκλο μαθημάτων. Αν επιλέξει ένα κύκλο μαθημάτων, τότε ακολουθεί συγκεκριμένη σειρά παρακολούθησης μαθημάτων. Αν επιλέξει να εγγραφεί σε περισσότερα του ενός μεμονωμένα μαθήματα, μπορεί να τα παρακολουθεί ταυτόχρονα ή διαδοχικά.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής

– Στο πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης «Συνεχιζόμενη κατάρτιση – Οικονομία και Κοινωνία» μπορούν να συμμετέχουν πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς επίσης και απόφοιτοι Λυκείου.

Υποβολή Αιτήσεων

Η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις συμμετοχής είναι έως τις 25 Αυγούστου 2016.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
Κατευθύνσεις – Επιστημονικά Πεδία
Θεματικές Ενότητες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;