Euro 2016 - Προγνωστικά: Σκοράρουν Πορτογαλία και Ουαλία
Ενημερωθείτε σχετικά!

Η αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στην Ουαλία για τα ημιτελικά του Euro 2016 κλέβει την παράσταση και θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, ενώ θα καταπιαστούμε και με το παιχνίδι του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Σάο Πάολο και την Ατλέτικο Νασιονάλ. Παράλληλα δράση υπάρχει και στο μπάσκετ, με τα Προολυμπιακά τουρνουά και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει την αναμέτρηση της Εθνική μας Ομάδας κόντρα στο Μεξικό. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, μεταξύ των οποίων είναι και η Interwetten, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Σκοράρουν αμφότερες στη Λυών

Ξεκινάμε με τα ημιτελικά του Euro 2016 και την αναμέτρηση Πορτογαλία – Ουαλία, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.20. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει πετύχει ένα… μοναδικό κατόρθωμα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά χωρίς νίκη σε κανονική διάρκεια αγώνα! Μέτρησε τρεις ισοπαλίες στη φάση των ομίλων (1-1 με Ισλανδία, 0-0 με Αυστρία, 3-3 με Ουγγαρία), στους «16» απέκλεισε την Κροατία στην παράταση (με το γκολ του Κουαρέσμα) και στα προημιτελικά χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Πολωνία. Κανείς, όμως, δεν της… απαγορεύει να κάνει κάτι τέτοιο κι έτσι βρίσκεται σήμερα εδώ, στην 5η παρουσία της σε ημιτελική φάση Euro. Ειδικής μνείας χρίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ στα 13 παιχνίδια του με την Πορτογαλία σε νοκ-άουτ φάσεις μεγάλης διοργάνωσης. Ο CR7 (που έχει πετύχει δύο γκολ, όσα και ο Νάνι, στην τελική φάση του φετινού Euro) θέλει όσο τίποτα να οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό, κερδίζοντας και την άτυπη μονομαχία με τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Γκάρεθ Μπέιλ.

Κι αν η Πορτογαλία είναι σαφώς πιο έμπειρη σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων, η Ουαλία έρχεται στο σημερινό ημιτελικό με τη φόρα της πρωτάρας και με μία απίστευτη δίψα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Υπόθεση εθνικής σημασίας το σημερινό ματς, με τους Ουαλούς να έχουν ήδη βγάλει το καπέλο στον Κρις Κόουλμαν και τους παίκτες του για την εκπληκτική -μέχρι στιγμής- πορεία. Είναι ήδη επιτυχημένοι οι Ουαλοί, οι οποίοι έχουν κάνει ένα πολύ μακρύ «ταξίδι» στην παρθενική τους συμμετοχή σε τελική φάση Euro. Τα… παράσημα ξεκίνησαν να μπαίνουν με την κατάκτηση της 1ης θέσης στη φάση των ομίλων (σερί 2-0-1, προσπέρασαν την Αγγλία), για να ακολουθήσει η αγχωτική πρόκριση επί της Βόρειας Ιρλανδίας στη φάση των «16» (με ένα αυτογκόλ των Βορειοϊρλανδών) και να… καταλήξουμε στο απίστευτο 3-1 των προημιτελικών επί του Βελγίου.

Κερδίζουν οι Βραζιλιάνοι

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι ανάμεσα σε Σάο Πάολο και Ατλέτικο Νασιονάλ για τα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου και επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.00. Μετά από έναν συγκλονιστικό «εμφύλιο» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, η Σάο Πάολο κατάφερε να πετάξει εκτός συνέχειας την Ατλέτικο Μινέιρο και να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους «4». Η εντός έδρας νίκη (1-0), με το τέρμα του Μπάστος, και η ήττα (2-1) στο γήπεδο της Μινέιρο, έφεραν την πρόκριση χάρη στο εκτός έδρας γκολ του Μαϊκόν, μετά και το συνολικό 2-2. Κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ, ο τεχνικός της ομάδας, Εντγκάρδο Μπαούσα, θεωρεί σημαντικό το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι είναι εντός έδρας και θέλει το θετικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά της, η Ατλέτικο Νασιονάλ κατάφερε να βρεθεί στα ημιτελικά, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τη Ροζάριο Σεντράλ, από την Αργεντινή. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, εκτός έδρας, οι Κολομβιανοί μπορεί να γνώρισαν την ήττα με 1-0, όμως αυτό τους πείσμωσε ενόψει του επαναληπτικού, όταν και πήραν τη νίκη με 3-1. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη-πρόκριση με τα τέρματα των Τόρρες (45′), Γκέρα (50′) και Μπέριο (90′), σε ένα ματς όπου αποβλήθηκαν τέσσερις παίκτες, ένας για την Ατλέτικο και τρεις για την Ροζάριο, όλοι στο 90′.

Με την άμυνα η Εθνική μας

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι της Εθνική μας ομάδας κόντρα σε αυτή του Μεξικού, όπου και επιλέγουμε το Under 145 πόντοι σε απόδοση 1.83. Λόγω της χθεσινής νίκης που πέτυχε το Μεξικό επί του Ιράν οριστικά οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στους ημιτελικούς της Παρασκευής είναι οι αποψινοί αντίπαλοι. Το σημερινό ματς θα κρίνει ποια ομάδα θα είναι πρώτη και ποια θα είναι δεύτερη και εδώ υπάρχει η σκοπιμότητα διότι αμφότερες δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν την γηπεδούχο Ιταλία, η οποία νίκησε χθες βράδυ την Κροατία με 67-60 και τερμάτισε πρώτη στον όμιλο Β. Υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Ελλάδα που απέχει πάρα πολύ ποιοτικά από το Μεξικό. Το Μεξικό ήταν καλό σε μερικά χρονικά διαστήματα με το Ιράν αλλά η αστάθειά του στην επίθεση έδωσε ευκαιρία στο Ιράν να ανατρέψει και να διεκδικήσει. Η Ελλάδα δε θα δώσει δικαιώματα και με απόλυτη προσήλωση στην άμυνα λογικά θα δεχθεί κάτω από 60 πόντους. Αφού λείπει ο κορυφαίος Μεξικανός παίκτης, ο Γκουστάβο Αγιόν, οι επιθετικές προσπάθειες των Μεξικανών περνούν από τους Γκουτιέρεζ, Στολ και Κρουζ όμως αυτοί είναι κυρίως άναρχοι παίκτες και μια άμυνα σαν την ελληνική δεν θα τους αφήσει το παραμικρό περιθώριο. Με δεδομένο ότι και η Ελλάδα δεν βγάζει «φωτιές» επιθετικά, ποτέ δεν το έκανε, αφού λείπουν και οι Σπανούλης, Πρίντεζης, Σλούκας, Ζήσης, θεωρούμε ότι δεν θα κάνει ακραίο σκορ και θα τελειώσει τον αγώνα με την άμυνα. Αναμένουμε την Ελλάδα περίπου στους 75-80 πόντους και το Μεξικό στους 55-60 πόντους άρα η επιλογή είναι το Under 145.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε γιια τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;