Euro 2016: Γερμανική υπεροχή στο ντέρμπι!
Η προημιτελική φάση του Euro 2016 συνεχίζεται σήμερα με το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιταλία.

1

Η Ουαλία έκανε χθες τη μεγάλη έκπληξη, απέκλεισε το Βέλγιο και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Πορτογαλία. Η προημιτελική φάση του Euro 2016 συνεχίζεται σήμερα με το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στη Γερμανία και την Ιταλία. Η βασική μας πρόταση προκύπτει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ δύο ακόμη επιλογές έρχονται από Σουηδία και ΗΠΑ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τις μεταγραφές όλων των ομάδων της Σούπερλιγκ, στις κατηγορίες Ολυμπιακός Μεταγραφές, ΑΕΚ Μεταγραφές, Παναθηναϊκός Μεταγραφές κλπ, κλπ.
Κερδίζει η Γερμανία
Ξεκινάμε με τον προημιτελικό του Euro, Γερμανία – Ιταλία, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.35. «Όποιος προκριθεί απ’ αυτό το ζευγάρι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου», είπε ο Γιοακίμ Λεβ και δεν έχει άδικο, με δεδομένο ότι ο ένας ημιτελικός είναι ανάμεσα σε Ουαλία και Πορτογαλία, ενώ η Γαλλία μέχρι στιγμής δεν πείθει. Μη πειστική ήταν και η εικόνα της Γερμανίας στη φάση των ομίλων, ωστόσο με την έναρξη των νοκ-άουτ αγώνων, ο «διακόπτης» γύρισε. Τα «πάντσερ» είχαν στα… σχοινιά τη Σλοβακία την περασμένη Κυριακή, προηγήθηκαν μόλις στο 8’, έχασαν πέναλτι στο 13’ (Εζίλ), στο ημίχρονο είχαν ήδη τελειώσει με την πρόκριση (2-0). Έβγαλαν συνεργασίες και αυτοματισμούς, έδειξαν ότι είναι «φρέσκοι» και έτοιμοι για κάτι καλό σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι οι Γερμανοί έχουν φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά στις τελευταίες πέντε μεγάλες διοργανώσεις (Μουντιάλ 2006, Euro 2008, Μουντιάλ 2010, Euro 2012, Μουντιάλ 2014), έπαιξαν δύο τελικούς (2008, 2014), κατέκτησαν έναν.
Από την άλλη πλευρά, πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, το ρόστερ της Ιταλίας χαρακτηρίστηκε το «χειρότερο της 20ετίας», κάποιοι είπαν ότι έχει έλλειψη ταλέντου και δε διέκριναν παίκτες κορυφαίου επιπέδου, προβλέποντας μάλιστα γρήγορη αποχώρηση απ’ το τουρνουά. Αντ’ αυτών, βλέπουμε ίσως την καλύτερη Ιταλία μετά το 2006, η οποία βρίσκεται απόλυτα δίκαια στα προημιτελικά και η πλούσια ιστορία της μας διδάσκει ότι δε φοβάται τις προκλήσεις. Όπως και κόντρα στην Ισπανία, είναι ξανά το αουτσάιντερ σήμερα, σ’ έναν ρόλο που μέχρι στιγμής της «βγαίνει». Προέκυψε πρόβλημα με τον Ντε Ρόσι, ο οποίος κατάφερε να προπονηθεί χθες, είναι βέβαιο ότι θα «σφίξει τα δόντια», εντούτοις δεν αποκλείεται να καθίσει στον πάγκο. Η δική του πιθανή απουσία, σε συνδυασμό με την τιμωρία του Τιάγκο Μότα, θα φέρουν στην ενδεκάδα τον Στουράρο, στη μοναδική αλλαγή που θα κάνει ο Κόντε σε σχέση με την ομάδα που απέκλεισε τους Ισπανούς στα προημιτελικά.
Με τα γκολ στη Σουηδία
Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.05 στον αγώνα της Β’ Σουηδίας, Φρέι – Συριάνσκα. Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να είναι το τελευταίο διάστημα η Φρέι, η οποία απέδρασε με το «διπλό» (0-1) από την έδρα της Ατβίνταμπεργκ. Δεύτερη σερί νίκη και τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική που διατηρεί το αήττητο (2-1-0), απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη (στο +4 από τα μπαράζ, στο +7 από τον απευθείας υποβιβασμό). Από την άλλη πλευρά, ούτε η αλλαγή προπονητή φαίνεται να έκανε καλό στην Συριάνσκα, καθώς υπέστη τη βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Έργκριτε. Επιστροφή στις ήττες, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ασιρίσκα (1-1 εκτός έδρας), συμπλήρωσε έξι αγώνες που αγνοεί το «τρίποντο» (0-1-5), παραμένοντας στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, στο -2 από τα μπαράζ και στο -4 από την απευθείας παραμονή. Χωρίς νίκης στις φετινές εξόδους της στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.
Νίκη για Χιούστον
Τελευταία επιλογή, ο Άσσος σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Χιούστον – Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Από την εντός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στο Κάνσας που «τσέκαρε» τη συμμετοχή στους «8» του Κυπέλλου προέρχεται το Χιούστον, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκεται. Από τότε που ανέλαβε ο υπηρεσιακός, Μπάρετ, οι Τεξανοί μετρούν δυο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα και γενικώς έχουν αλλάξει άρδην την εικόνα τους προς το καλύτερο. Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Νέας Υόρκης προέρχεται η Φιλαδέλφια, από την άλλη, μια νίκη που της εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη φάση των «8» του Κυπέλλου και ανέβασε την ψυχολογία των παικτών μετά την ήττα με 2-3 από τους Βανκούβερ το προηγούμενο Σάββατο. Το σύνολο του Κέρτιν δείχνει κάπως ασταθές το τελευταίο διάστημα και φαίνεται να έχει χάσει τη δυναμική που είχε μέχρι στιγμής στη φετινή λίγκα. Μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες στα πέντε τελευταία για το πρωτάθλημα, ωστόσο παραμένει στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας με 26 βαθμούς και ρεκόρ 7-5-5. Το αποψινό παιχνίδι θα είναι το πέμπτο σε διάστημα 15 ημερών, έτσι όπως είναι λογικό η κούραση των παικτών θα γίνει εμφανής και δεν αποκλείεται ο Κέρτιν να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές προσώπων.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;