ΕΟΚ: Εκτός Εθνικής ο Σλούκας στο Προολυμπιακό του Τορίνο
Δείτε την ανακοίνωση!

σλουκας

Εκτός εθνικής Ελλάδος θα παραμείνει ο Κώστας Σλούκας, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Πρόκειται για μία ακόμη σημαντική απώλεια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μαζί με τους Κώστα Παπανικολάου και Γιώργο Πρίντεζη που ταλαιπωρούνται επίσης από τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τον Κώστα Σλούκα:

“Ο Κώστας Σλούκας τέθηκε εκτός Εθνικής ομάδας μετά από την τελική συζήτηση που είχε με τον Φώτη Κατσικάρη και την απόφαση που πήρε στη συνέχεια ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Σλούκας ενημέρωσε για την εξέλιξη της υγείας του σε ό,τι αφορά το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πέλμα του, ανέφερε ότι υπάρχει βελτίωση και ενδεχομένως να κατάφερνε μέχρι τα κρίσιμα παιχνίδια να είναι σε θέση να συμμετάσχει για κάποια λεπτά, χωρίς όμως αυτό να είναι το πιθανότερο και χωρίς να έχει κάνει προπονήσεις μέχρι τότε παρά μόνο θεραπείες. Από την ώρα, όμως, που αυτή η προοπτική δεν παρουσιάστηκε ως δεδομένη, ο Κατσικάρης έκρινε ότι δεν μπορούσε να πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο για την ομάδα και να διατηρεί ένα καθεστώς αμφιβολίας ενώ θα έχουν αρχίσει οι επίσημες υποχρεώσεις, ευχαρίστησε τον Σλούκα για την προσπάθεια που κατέβαλε και τον ενημέρωσε ότι η ομάδα θα πορευτεί χωρίς αυτόν στη συνέχεια.

• Πριν από την έναρξη της σημερινής πρωινής προπόνησης, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αντιντόπινγκ οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στράτος Περπέρογλου οι οποίοι απουσίαζαν όταν είχε διενεργηθεί ο σχετικός έλεγχος στην υπόλοιπη ομάδα”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;