Το νέο PIAGGIO MEDLEY ήρθε και είναι όσο cool πάει!
Η ευελιξία του οχήματος στις αστικές μετακινήσεις, η εξαιρετική οδηγησιμότητα και σταθερότητα στον δρόμο που προσδίδουν οι μεγάλοι τροχοί σε συνδυασμό με την άνεση και την ικανότητα

Medley_dynamic (13)

To Piaggio Medley είναι το νέο σκούτερ, εύκολο στην οδήγηση, πλήρως εξοπλισμένο και τεχνολογικά προηγμένο, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των ελαφριών σκούτερ με μεγάλους τροχούς με την άνεση και τα χαρακτηριστικά της ανώτερης κατηγορίας!

Το Piaggio Medley είναι εξοπολισμένο με τους νέους υδρόψυκτους κινητήρες iGET στα 125 και 150CC, με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου και σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων. Πρόκειται για μια νέα γενιά μονοκύλινδρων κινητήρων που ανεβάζουν τον πήχη ως προς την ποιότητα, την αξιοπιστία και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Σύστημα Start & Stop, ABS, φώτα τεχνολογίας Led, θεαματική ικανότητα φόρτωσης: το piaggio medley δημιουργήθηκε για να ξεχωρίζει, ενσαρκώνοντας τις αξίες της ποιότητας, του στυλ και της τεχνολογίας.

 

Medley_dynamic (26)

Η ευελιξία του οχήματος στις αστικές μετακινήσεις, η εξαιρετική οδηγησιμότητα και σταθερότητα στον δρόμο που προσδίδουν οι μεγάλοι τροχοί σε συνδυασμό με την άνεση και την ικανότητα μεταφοράς φορτίου της μεγάλης κατηγορίας των GT σκούτερ αποτελούν χαρακτηριστικά του Medley, του νέου σκούτερ της Piaggio που συνδυάζει επιδέξια τις υπερσύγχρονες αξίες του ορθολογισμού, της τεχνολογίας και του στυλ. Το Medley αποτελεί ένα μείγμα πρακτικότητας, τεχνολογικής καινοτομίας και αισθητικής, αντιπροσωπεύοντας απόλυτα την ιταλική φινέτσα, ενώ παράλληλα κατανοεί πλήρως τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες ενός κοινού που αναζητεί λύσεις σε ό,τι αφορά τη μετακίνηση που ξεπερνούν τις συνήθεις δυνατότητες ενός σκούτερ.

Το Piaggio Medley προσφέρει ένα πακέτο βασικού εξοπλισμού που κανονικά αντιστοιχεί στην ανώτερη κατηγορία, και περιλαμβάνει το σύστημα φρένων ABS με διπίστονες δαγκάνες, όπως και το σύστημα «Start & Stop», χαρακτηριστικό το οποίο συμβάλλει στον περιορισμό των εκπομπών και της κατανάλωσης καυσίμου μέσω της αυτόματης εκκίνησης και διακοπής της λειτουργίας του κινητήρα κατά τις βραχύχρονες στάσεις.

Οι δύο τετράχρονοι κινητήρες –στα 125 και 150 cc– είναι αμφότεροι υδρόψυκτοι, με σύστημα χρονισμού 4 βαλβίδων και ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου. Πρόκειται για κινητήρες που έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την Piaggio, η οποία διαθέτει ένα από τα πλέον προηγμένα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο.

Στιβαρό, εύκολο στην οδήγηση και ελαφρύ

Χάρη στον νέο σχεδιασμό πλαισίου και αναρτήσεων, τις μεγάλες 6μπρατσες ακτινωτές ζάντες από κράμα αλουμινίου, καθώς και τα ελαστικά, το Medley εξασφαλίζει άνεση στην οδήγηση, σταθερότητα στον δρόμο και ευστάθεια εφάμιλλη των μεγαλύτερων σκούτερ. Παράλληλα, το περιορισμένο βάρος των 138 kg (συνολικό βάρος με γεμάτο ρεζερβουάρ καυσίμων και όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα υγρά), επιτρέπει στον αναβάτη να διατηρήσει όλη την ευελιξία και την ικανότητα πραγματοποίησης ελιγμών.

001 Medley S 150

Πρακτικό, δυναμικό και φινετσάτο

Εμπνευσμένο από τις έντονες, μοντέρνες και κομψές γραμμές του μεγαλύτερου αδελφού του, Beverly, το νέο Piaggio Medley παρουσιάζει χαρακτηριστικά, όπως είναι το ελαφρύ βάρος και ο δυναμισμός, τα οποία είναι ιδανικά για τη χρήση του οχήματος στην πόλη.

Η μπροστινή όψη του οχήματος διαφέρει από την κλασική όψη των σκούτερ με μεγάλους τροχούς.

Οι επιφάνειες έχουν διευρυνθεί προς όφελος της αεροδυναμικής προστασίας και κατ’ επέκταση της οδηγικής άνεσης. Η μεταλλική «γραβάτα» διακρίνεται στο κέντρο της μπροστινής ποδιάς, τονίζοντας την αίσθηση συγγένειας με υπόλοιπα μοντέλα της Piaggio. Κατά μήκος όλου του αμαξώματος, οι εναλλασσόμενες καμπυλωτές και κυρτές επιφάνειες, οι οποίες κατευθύνονται από έντονες και αψιδωτές γραμμές, προσδίδουν στο Medley δυναμική εμφάνιση.

Το ιδιαίτερα κομψό πίσω μέρος, διατηρεί τις συμπαγείς διαστάσεις του οχήματος παρά τον απίστευτα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των 36,2 λίτρων κάτω από τη σέλα, ικανός να φιλοξενήσει δύο full face κράνη, θεαματική επίδοση για σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο σχήμα της ουράς, καθώς και στη νέα θέση του ρεζερβουάρ καυσίμου στο κέντρο του υποπόδιου. Πρόκειται για μια επιλογή που συνέβαλε στην αύξηση της ικανότητας μεταφοράς φορτίου στον χώρο αποθήκευσης για τα κράνη, προσφέροντας πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα ανεφοδιασμού χωρίς αποβίβαση και η καλύτερη οδηγησιμότητα στον δρόμο λόγω της βελτιωμένης κατανομής του βάρους.

024 Medley 125

Νέα γενιά κινητήρων Piaggio iGet

Στο Piaggio Medley, για πρώτη φορά εμφανίζεται μια νέα γενιά κινητήρων, οι αποκαλούμενοι iGet, οι οποίοι διατίθενται στις εκδόσεις των 125 και 150 cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου, σύστημα χρονισμού τεσσάρων βαλβίδων και υδρόψυξη. Πρόκειται για κορυφαίους κινητήρες των αντίστοιχων κατηγοριών τους σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις και τον σεβασμό προς το περιβάλλον οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι βάσει του ευρωπαϊκού προτύπου Euro 4.

Οι νέοι κινητήρες Piaggio iGet είναι αποτέλεσμα μιας σχεδιαστικής φιλοσοφίας που θέτει ως πρωταρχικό στόχο νέα και περισσότερο προηγμένα επίπεδα ποιότητας και αξιοπιστίας. Κάθε πτυχή αυτού του σχεδιασμού στοχεύει στη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας κάθε μεμονωμένου εξαρτήματος με σκοπό τη μεγιστοποίηση των επιδόσεων. Περισσότερο από ένα εκατομμύρια χιλιόμετρα έχουν καταγραφεί μόνο στην αρχική φάση των δοκιμών, στην επίμονη προσπάθεια της Piaggio να επιτύχει αξιόπιστα αποτελέσματα. Το παραμικρό εξάρτημα του νέου κινητήρα, από την εξάτμιση έως τον εσωτερικό σχεδιασμό του καλύμματος της τελικής μετάδοσης και μέχρι το νέο φίλτρο αέρα, έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει πιο άνετη και ομαλή οδήγηση με λιγότερους θορύβους και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του κινητήρα.

Η έκδοση 125 αποδίδει ισχύ 9 kW στις 8.250 σ.α.λ., ενώ η έκδοση των 150 cc αποδίδει 11 kW στις 7.750 σ.α.λ. οι επιδόσεις αυτές μεταφράζονται σε γρήγορους κινητήρες στον δρόμο, ειδικά σχεδιασμένους και κατασκευασμένους σύμφωνα με τις ανάγκες του οδηγού για χρήση του οχήματος σε αστικό και υπεραστικό περιβάλλον. Πρόκειται για οδηγικές συνθήκες που χαρακτηρίζονται από συχνές στάσεις και απαιτούν ευελιξία, γρήγορη επιτάχυνση και ομαλή οδήγηση. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά εξασφαλίζονται από την εκπληκτική ροπή του οχήματος (11,5 Nm στις 6.500 σ.α.λ. για την έκδοση των 125 cc και 14,4 Nm στις 6.500 σ.α.λ. για την έκδοση των 150 cc) η οποία παρέχει στο Medley απίστευτη επιτάχυνση τόσο από στάση όσο και εν κινήσει, εν μέρει λόγω του πραγματικά χαμηλού συνολικού βάρους.

Η συνολική κατανάλωση καυσίμου επωφελείται από τη βελτιστοποίηση κάθε παραμικρού εξαρτήματος: η χιλιομετρική απόσταση του κύκλου δοκιμών WMTC φτάνει στα 47,5 χλμ./λίτρο για το Medley 125 και στα 45,9 χλμ./ λίτρο για την έκδοση των 150 cc.

Εκδόσεις

Το νέο Piaggio Medley είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις – Medley και Medley S – στις παρακάτω προτεινόμενες τιμές λιανικής:

Medley 125 ABS / Medley S 125 ABS 2.820 €
Medley 150 ABS / Medley S 150 ABS 2.920 €

Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Piaggio για να δείτε από κοντά το νέο Medley και να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Advertisement

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;