Τα σημάδια ότι δεν σε βλέπει φιλικά!

Από neolaia.gr Team 19 Ιουνίου 2016

r

Η κατάσταση έχει ως εξής: είτε είστε καιρό φίλοι, είτε σχετικά λίγο, κάνετε εξαιρετικά καλή παρέα μεταξύ σας, διασκεδάζετε με τα ίδια πράγματα και έχετε παρόμοιο τρόπο σκέψης.

Τον τελευταίο όμως καιρό έχεις αρχίσει να παρατηρείς κάποιες ευδιάκριτες αλλαγές στη συμπεριφορά του, που δεν είσαι όμως 100% σίγουρη για το αν είναι μέσα στα πλαίσια της φιλίας σας ή αν έχει περάσει εκείνος σε ένα άλλο επίπεδο. Αν δηλαδή σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά. 

Στη λίστα που ακολουθεί θα βρεις τις 10 ενδείξεις ότι δε σε βλέπει φιλικά:

1. Όλοι σου οι φίλοι, που σας έχουν δει μαζί, σε έχουν ρωτήσει αν «παίζει» κάτι μεταξύ σας.

2. Εκείνος, κάθε φορά που σε βλέπει σου «σκάει» ένα χαμόγελο από το ένα αυτί μέχρι το άλλο.

3. Όταν σου μιλάει αλλάζει το «ηχόχρωμα» της φωνής του αυθόρμητα και γίνεται πιο γλυκός κι ευγενικός από ότι με τον υπόλοιπο κόσμο.

4. Δεν χάνει την παραμικρή ευκαιρία για να σε αγκαλιάσει και να σε φιλήσει.

5. Μοιάζει να θυμάται το κάθε τι που του έχεις πει και, μάλιστα, ακόμη και τα πιο ασήμαντα πράγματα.

6. Είναι αρκετά προστατευτικός απέναντι σου και παίρνει πάντα το μέρος σου, όταν χρειαστείς κάποιον «on your side».

7. Πάντα απαντά στα μηνύματά σου άμεσα.

8. Δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την προσωπική του ζωή και δεν έχει ρωτήσει ποτέ για τη δική σου προσωπική ζωή. Κι αυτό όχι επειδή δεν τον ενδιαφέρει, αλλά μάλλον επειδή «φοβάται» μήπως ακούσει κάτι που θα τον πληγώσει.

9. Ακόμη και ο τρόπος που σε κοιτάει, συγκριτικά με το πώς κοιτάει όλους τους υπόλοιπους είναι διαφορετικός. Μοιάζει, δηλαδή, αφενός να σε θαυμάζει με το βλέμμα του, κι αφετέρου σαν να απομονώνει όλο τον υπόλοιπο κόσμο από το οπτικό του πεδίο, και να εφιστά όλη του την προσοχή εξ’ολοκλήρου σε σένα.

10. Όταν είστε σε μεγάλη παρέα μοιάζει σαν να συμμερίζεται τη δική σου άποψη περισσότερο από των υπολοίπων, πριν καν την εκστομίσεις.

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486